Louisiana Museum of Modern Art
Like

Maleriet som vanebryder

Få sat tingene i nyt perspektiv, slip kreativiteten løs, bliv udfordret, se andre løsninger, hent inspiration. Oplev hvordan kunsten og de kunstneriske metoder kan rykke ved vante forestillinger og anvise nye, overraskende veje.

Drop vanetænkning og giv plads til eksperimenter. Gå med på opdagelse blandt kunstværkerne på Louisiana og se, hvordan de store kunstnere arbejder og afprøver farver, motiver og teknikker. Oplev hvordan de bryder grænser og søger nye veje. I værkstedet skal I selv eksperimentere – med pensel og farve.

Workshoppen starter blandt udstillede kunstværker fra Louisianas samling eller i en aktuel udstilling. Her præsenteres I for en eller flere udvalgte kunstnere, hvis værker udfordrer maleriet som genre. I ser, hvordan kunstnerne formår at bryde vores vante forestillinger i deres bestræbelser på at fuldføre deres maleriske projekt. Undervejs diskuteres værkerne, I bliver udfordret og få åbnet for nye måder at tænke på.

I den efterfølgende værkstedssession eksperimenterer I selv med malemetoder og kunstneriske benspænd.

Louisianas erfarne kunstformidlere står for både omvisning og værkstedsundervisning. Workshoppen giver mulighed for at arbejde med nye sider af jer selv, ligesom I får lejlighed til at opleve kollegaer eller forretningsforbindelser i en kreativ, skabende kontekst.

Dag- eller aftentimerne

I kan booke en Art Workshop i tidsrummet 11.00-21.30, så den kan både indgå i en udflugt, en inspirationsdag eller som del af et fyraftenstræf.

Det praktiske

Antal: Min 8 personer
Hvornår: Tirsdag-fredag i tidsrummet 11.00-21.30
Varighed: Ca 2,5 timer

Pris: Kr. 295 pr. person. Prisen inkluderer kunstformidler, materialer, kaffe/te og kildevand, men er ekskl. entre til museet.
Booking: Kontakt Louisiana Business og angiv ønsket dato og tidspunkt samt antal personer. Workshoppen skal bookes senest 14 dage før, og bookningen er bindende. Ved afbestilling indtil 5 hverdage før refunderes det fulde beløb minus 15%. Efter dette tidspunkt faktureres det fulde beløb.
Mødested: I foyeren ved museets indgang.

Aktiviteter
Logo

Louisiana Museum of Modern Art

Gl Strandvej 13
3050 Humlebæk

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Louisiana Museum of Modern Art.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze