MAD Synergi - den optimale madoplevelse

Like

Vi finder stor værdi og drivkraft i at skabe den optimale madoplevelse, der netop passer til dit arrangement.

Mad, logistik og stemning skal gå op i en samlet helhed. Vi kan håndtere alt fra traditionel til økologisk, vegetarisk eller gluten- og laktosefri catering.

Vi vil med glæde være en del af dit næste arrangement.

Om udbyderen

Mad Synergi er grundlagt i København i 2008 af kokkeuddannet, Jeppe Graa.

Virksomheden startede med udelukkende at lave selskaber til private og erhverv, men i mødet med nye muligheder og behov i markedet fik Mad Synergi en ny gren på virksomheden, nemlig at specialproducere varer til restauration, hotel og fødevarebranchen samt konsulentarbejde inden for branchen.

Jeppe Graa og Astrid Mølgaard både lever og arbejder sammen om Mad Synergi, og de har med en kerne af medarbejdere skabt en virksomhed med i dag 45 medarbejdere.

Mad Synergi er en iværksætter-virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder har - og har haft stor indflydelse på, hvor vi er, og hvor vi kommer hen. Hvert et skridt er fælles succes.

I takt med at virksomheden voksede og nye lokaler blev nødvendige, førte vejen i 2011 Mad Synergi til Roholte nær Præstø fjord, hvor virksomheden også holder til i dag. Lokalerne på de 1250 kvm. er i gang 24 timer i døgnet, med bageri om natten og produktion om dagen.

Mad Synergi udvider, men holder fast ved sine to grene i forretningen, nemlig at skabe og afvikle selskaber og arrangementer fra 12 til 5000 mennesker, hvilket vil sige, at der en dag er 45 medarbejdere på arbejde og andre dage 300.

Ligeledes fortsætter Mad Synergi gastronomisk og konceptuel udvikling, produktion og levering til store som små virksomheder i restaurations-, hotel- og fødevarebranchen.

Mad Synergi kan specialproducere konkrete produkter på kundens opskrift, eller produkt- og konceptudvikle med udgangspunkt i kundens visioner, fra produktniveau til et færdigt koncept, hvor mad, indretning, æstetik, flow og logistik går op i en samlet helhed. Hos Mad Synergi er du ikke bare ”en af vores kunder”, men derimod en vigtig samarbejdspartner. Samspillet er vigtigt og er med til at holde Mad Synergi i konstant bevægelse.

Vi tilstræber altid det bedste produktniveau samt et tæt og unikt samarbejde, der tilsammen skaber synergieffekt.

Vores navn, Mad Synergi:
Selve navnet ”Mad Synergi” tager udgangspunkt i essensen af vores forretning. Nemlig Mad og Samarbejde.

”Synergia” kommer fra græsk og betyder ”samarbejde” og ergon= arbejde.

Definitionen af Synergi er:
”Samspil mellem to eller flere faktorer der forstærker hinanden således at den kombinerede effekt bliver større end summen af de enkelte faktorers bidrag”.

Mad & Drikke
Logo

MAD Synergi

Vindbyholtvej 29A
4640 Fakse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til MAD Synergi.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze