Psykologisk Underholdning

Like
Varighed
15-45 min

Ved hjælp af en veludviklet intuition skaber jeg illusionen af tankelæsning og får dig til at opleve ting, der ikke finder sted. Ved at analysere dit kropssprog, se dig i øjnene og lytte til din stemme, gætter jeg alt fra dit stjernetegn til hvem, du gav dit første kys.

Med teknikker fra både tryllekunst og hypnose fører jeg dig og dine gæster bag lyset til en verden, man ellers kun ser i fjernsynet.
Jeg planter idéer i det underbevidste og påvirker jer til at
træffe netop de beslutninger, der lader mine forudsigelser
gå i opfyldelse.

Om udbyderen

Jeg er Mads Fencker og jeg elsker systemer

Både til private fester og firmaarrangementer underholder jeg med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker. Pas på hvad du tænker, når vi sammen dykker ned i underbevidstheden for at finde ud af, hvor meget vi mennesker kommunikerer, uden at vi selv er klar over det.

Skal jeg knække konfirmandens iPhone-pinkode, gætte farven på chefens underbukser eller få brudeparret til at læse hinandens tanker?

Med et humoristisk og charmerende indslag er du sikker på, at denne dag vil blive husket. Uanset om du skal holde et mindre middagsselskab eller arrangere hele firmaets julefrokost, sørger jeg for et inddragenende show, hvor alle griner sammen, og som indbyder til samtale og forundring blandt dine gæster.

Underholdning

Mads Fencker


2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Mads Fencker.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze