Magiske Malthe Brag

Like
Varighed
30 min

Når Malthe Brag optræder, kan du være sikker på at få en god oplevelse med både latter og forundrings garanti. Malthe begyndte at optræde med trylleri for børn i 2010, hvilket har givet ham en masse erfaring inden for sceneoptræden, som han nu anvender i sine voksenshows.

Trods hans unge alder, har Malthe allerede nu opnået at blive udvalgt, af Magisk Cirkel Danmark, til at optræde ved Dutch Magic Festival (Holland) til at repræsentere de danske junior tryllekunstnere. Her kommer alle de unge tryllekunstnere fra hele verden.

Når Malthe optræder, anvender han sine fem sanser til at skabe illusionen af sin sjette sans. Illusionen er så realistisk, som ægte tankelæsning. Høj kvalitet er et must for Malthe, og der kommer derfor kun nye ting på programmet, når de er afprøvet på Open Mikes og ved prøveshows, så måske har du oplevet ham før, ellers er han en oplevelse værd.

Om udbyderen

Prisvindende tryllekunstner Malthe Brag optræder med et professionelt show som indeholder en blanding af trylleri, komik og showmanipulation med et smil på læben til alle arrangementer.

Underholdning
Logo

Magiske Malthe Brag


3650 Ølstykke

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Magiske Malthe Brag.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze