Lad os bygge din ramme

Like

Vi giver en hånd, hvis du skal holde en fest, et event eller står med et større arrangement, hvor du har brug for mandskab, stagehands, vikarer og crew. Vi kan hjælpe med hele processen fra planlægning og opsætning til nedtagning og afvikling.
 
Mano betyder hånd. Og det er præcis det, Mano Crew er – en hjælpende hånd, der, hvor du har brug for den. Vi leverer mandskab til kultur- og underholdningsbranchen. Siden 1998 har vi leveret stagehands til festivaler, teatre, events og konferencer, og vores folk kan hjælpe med alt, lige fra at sætte telte, stole og scener op, sørge for lys og lyd og tage det hele ned igen. Vi rykker ud med kort varsel til både store og små opgaver.

Vi har i mange år leveret stabil arbejdskraft til Københavns største kulturinstitutioner; Tivoli, Roskilde Festival, Stella Polaris og byens bedste teatre. Vi er stolte af vores hårdtarbejdende team i Mano Crew, der rykker ud med kort varsel. De har overskud til både at løfte tunge ting, tænke i smarte, professionelle løsninger og sprede god stemning med smil, stor samarbejdsvilje og en positiv indstilling til opgaven. Også når klokken er to om natten, og det regner.

Lokaler

Mano Crew

Vesterbrogade 69, 3 th
1620 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Mano Crew.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze