Den perfekte lokation til større arrangementer

Like

”Wauw… Sikke et lokale!” 
Sådan siger gæsterne når de træder indenfor i Hangar 145 ved Københavns Lufthavn.

For en del år siden valgte man at flytte den mere end 70 år gamle flyhangar til den nuværende placering ved siden af Wilhelm Lauritzen Terminalen. Man valgte samtidig at modernisere hangaren med nænsom hånd – heriblandt den helt særlige træspærskonstruktion - og kombinere det med moderne glasfacader, som lever op til dagens krav til lys, luft og kvalitet.

I dag fremstår Hangar 145 som Københavns nye eventsted og er en perfekt lokation for større faglige og sociale arrangementer, med plads til 1000 spisende gæster. Rammerne er fantastiske med masser af luftfartshistorisk patina, højt til det flotte træloft og en behagelig akustik - og i øvrigt rigeligt med plads til både en scene, grupperum, dansegulv og forskellige aktiviteter.

Hangar 145 kan benyttes til konferencer, koncerter, udstillinger, produktlanceringer, virksomhedsarrangementer, fester for firmaer, organisationer og private, Award shows, TV-optagelser og events.

- Gratis parkeringspladser
- Teknik efter behov
- Tæt på byen
- Masser af plads til udendørs aktiviteter

Om udbyderen

Marienlund er et af Danmarks førende eventbureauer. Siden vores start i 1994 har vi hjulpet alt fra store koncerner til mindre bestyrelser med at skabe og gennemføre events i alle afskygninger.

Konferencer, kongresser, møder, firmafester, produktlanceringer, kick-off, sociale arrangementer, juletræsfester... Skal det være "standard" eller "spektakulært og unikt" ?  Vi har lavet det hele - og rigtig mange gange.

Men vores produkt er hverken mødelokaler, festmiddage eller selskabslege.  For os handler det om at levere TRYGHED og SUCCES.

Står du med ansvaret for en kommende event, som involverer mange mennesker - hvad enten det er kolleger, kunder eller samarbejdspartnere - så ved vi, at netop tryghed og succes træder frem som vigtigere end alt andet. Du vil gerne have tryghed omkring hele forløbet. Du har brug for at vide, at dit bureau kan levere ideerne, hvis du selv er løbet tør. Du vil føle dig sikker på, at opgaven er forstået ned til mindste detalje, at planlægning og logistik er i sikre hænder hos omhyggelige, kompetente og rutinerede perfektionister - og at selve eventen afvikles via indsatsen og tilstedeværelsen af servicemindede og professionelle fagfolk.

Kort sagt: Du vil kunne sove trygt om natten, selvom der hviler et stort ansvar på dine skuldre.

Og succes siger du sikkert ikke nej til.

Når det hele er vel overstået og alt er forløbet 100% efter planen, så er du modtagelig for velfortjent ros og skulderklap for et perfekt arrangement fra de glade og tilfredse deltagere. Sådan skal det være. For det handler om jer - ikke om os. Vores egen succes måles udelukkende i din succes. 

Vi er et full-service bureau. Det betyder, at vi er med fra start til slut - og vi påtager os gerne samtlige opgaver i forbindelse med din event. Lige fra invitationen til den sidste lampe slukkes. Din tryghed omkring eventen ligger også i, at du kun behøver forholde dig til én ansvarlig kontaktperson omkring alle forhold.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Vi kommer, vi lytter, vi spørger, vi tænker, vi undersøger, vi vurderer, vi strukturerer, vi kalkulerer - og til sidst præsenterer vi dig for et oplæg, som på alle punkter vil imødekomme dine ønsker og behov omkring din forestående event.

Oplægget vil indeholde alle elementer og detaljer omkring din event - også et samlet budget.

Således klæder vi dig på til at træffe en kvalificeret beslutning om et vigtigt emne. Vores oplæg til dig er naturligvis ganske uforpligtende og uden omkostninger.

Lokaler
Logo

Nordsjælland

Send en besked til Marienlund Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze