Strandspa og nydelse

Like

Det har taget os 2 år at udvikle Marienlyst Strandspa, og resultatet taler for sig selv. Her venter dig en enestående spa, hvor ude og inde, krop og sjæl smelter sammen til en helt særlig oplevelse.

Velkommen i Marienlyst spa

Her får du 1.600 kvm store og luksuriøse spa byder på klassiske spafaciliteter, samt alle de gode og gamle badetraditioner, designet til at bringe dig tættere på naturen og dig selv.

Gå frit på opdagelse, ude og inde, og prøv de mange forskellige rum og oplevelser.

Saltterapi

I det stemningsfulde saltterapirum finder du ro, mens du indånder den rensende salt fra luften. Den særlige belysning er skabt af Det Kongelige Teaters lysdesigner og udviklet specielt til at få dig helt ned i gear.

Pejsestuen

Pejsestuen er en hyggelig og afslappende oase med smuk udsigt til Øresund og Kronborg Slot. Synk ned i de bløde spasenge og lad roen sænke sig i pejsens skær, mens du hviler dig eller nyder en god bog.

Kraxenofen stole

Kraxenofen stolene er en behandling, der giver en mild dampvarme, som kan lette muskelsmerter og styrke immunsystemet. Du finder Kraxenofen stolene på 1. sal.

Opvarmede bassiner

Tag en afslappende svømmetur både inde og ude. Mærk kontrasten mellem den friske luft og det 37 grader varme boblende vand i vores boblebade. Udsigten over Øresund og Kronborg Slot fra infinitypoolen er helt uforglemmelig.

Strandsauna

Vores to strandsaunaer ligger direkte på stranden med en fantastisk udsigt til Øresund, strand og Kronborg og kun få skridt til et forfriskende sunddyp. Her kan du nyde varmen og udsigten, ligesom du heller ikke bør snyde dig selv for at prøve vores populære saunagus.

Spaterrasser

Med udsigt til enten havet eller skoven kan du, når du er i spaen, nyde solen og tage en lille lur på på en af vores skønne terrasser.

Badestue

Badstuens rum er beklædt med smukke turkisblå fliser og indrettet med kobber og store trætønder fyldt med varmt og koldt vand. Her kan du give dig selv en behagelig kropsscrub med vores hjemmelavede saltscrubblanding, slappe helt af i dampbadet og vække kroppen med kolde og varme gys.
Ritualerne er udviklet til at fremme cirkulationen i kroppen, udskille giftstoffer og få blodet til at bruse.

Panoramasauna

Spaens indendørs sauna er bygget med panoramavinduer direkte ud til havet og stranden. Siddepladserne er af ypperlig schweizisk fyr og opbygget i stjerneformation, så alle kan nyde den smukke udsigt. Her kan du sidde længe og nyde udsigten idet saunaen kun er på 60 grader.

Velkommen til Marienlyst Strandhotel. Tjek ind som du er og rejs hjem som dig selv.

Om udbyderen

Velkommen til Marienlyst Strandhotel

Her giver vi dig mulighed for at udvikle din forretning, dine medarbejdere dine gæster og dig i inspirerende rammer, der er vidunderligt forskellige fra dem, I er vant til. For kun her vil I opleve den helt særlige kombination af stolt historie, unik beliggenhed, udsøgt gastronomi og passioneret service.

Lidt tilbagetrukket fra hotellets øvrige aktiviteter har vi indrettet 19 fleksible møde- og konferencelokaler til dig og dine deltagere. Men snyd ikke jer selv for at inddrage vores smukke omgivelser og hotellets mange tilbud til at skabe en varieret og fuldendt oplevelse.

På Marienlyst Strandhotel har vi udviklet en helstøbt gastronomisk profil baseret på lokale råvarer og kompromisløs kokkekunst. Glæd jer for eksempel til frokost på stranden eller frisk fisk serveret på drivtømmer i mødelokalet. Med andre ord, skal I ikke bare vide, I er kommet til strandhotellet, I skal mærke det!

I skal føle jer hjemme og taget godt imod, og med os som tovholder for dit næste arrangement, vil du opleve, at vi altid er der for jer. Vi glæder os til samarbejdet og til at vise dig, hvorfor historien om Marienlyst Strandhotel kun lige er begyndt.

Med venlig hilsen
Michael Lauritsen, hoteldirektør

Aktiviteter
Logo

Marienlyst Strandhotel

Nordre Strandvej 2A
3000 Helsingør

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Marienlyst Strandhotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze