Spektakulær konference på Marienlyst Strandhotel

Like

På Marienlyst Strandhotel finder du smukke og anderledes rammer, til jeres kommende møde, kursus eller konference. Marienlyst Strandhotel tilbyder nogle af landets største og mest spektakulære konferencefaciliteter. Du har mulighed for at inddrage vores restauranter, såvel som den store indbydende Marienlyst Salen og kan dermed skabe en varieret konferenceoplevelse, på et smukt historisk hotel.

Den unikke kombination af beliggenhed, historie, gastronomi og personlige service giver os mulighed for at tilbyde oplevelser, du ikke finder andre steder.

I konferenceafdelingen, som er et særligt område af hotellet, har I adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler med masser af naturligt dagslys. Mange har privat terrasse eller direkte udgang til stranden og Øresund. Alt er smagfuldt indrettet i moderne strandhotelstil, og vores AV-PC pakke er altid er inkluderet i jeres møde- eller konferencepakke.

Dagen igennem serverer vi smagfulde madoplevelser. Det gastronomiske koncept på Marienlyst Strandhotel er inspireret af både det franske og nordiske køkken og baserer sig på sæsonens friske råvarer. Til at sikre den gode energi dagen igennem har vi udviklet et madkoncept – Sundkræs, som er skabt ud fra ideen om, at sikre god energi dagen igennem for vores mødegæster. Dette med fokus på retter der indgår til morgenmaden, til frokosten og i pauserne, og skabt med råvarer, der med deres forskellige egenskaber bidrager til opkvikkende mæthed, velsmag og nydelse og som hjælper med at holde energiniveauet oppe og øger koncentrationen samt giver følelsen af overskud hele dagen.

Møder

Indtag det historiske Marienlyst Strandhotel. I stilfulde, professionelle rammer og med det forfriskende Øresund lige udenfor, er døren åben for helt unikke møder. Du får naturligvis tilknyttet en dygtig konferencekoordinator, som varetager både planlægning og afvikling.

Konferencer

Skab den fuldendte konferenceoplevelse på toppen af det smukke Nordsjælland. Vores passionerede konferencekoordinatorer står klar til at skræddersy det perfekte program og med overnatning i vores smukke værelser, er du garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid.

Når du booker et møde eller en konference på Marienlyst Strandhotel, får du straks tilknyttet den konferencekoordinator, som vil følge dit arrangement fra start til slut. Foruden vores professionelle rådgivning og sparring i løbet af planlægningsforløbet, er vi altid i nærheden på mødedagen, hvor vi sikre at alt forløber som planlagt. vi er også klar til at tilpasse ting undervejs, som kan gøre jeres mødedag endnu bedre. F.eks. at gøre klar til champagne på tagterrassen, hvis I har noget særligt at fejre eller hvis hele holdet skal forkæles med en hjemmelavet isvaffel fordi det er sommer.

Om udbyderen

Velkommen til Marienlyst Strandhotel

Her giver vi dig mulighed for at udvikle din forretning, dine medarbejdere dine gæster og dig i inspirerende rammer, der er vidunderligt forskellige fra dem, I er vant til. For kun her vil I opleve den helt særlige kombination af stolt historie, unik beliggenhed, udsøgt gastronomi og passioneret service.

Lidt tilbagetrukket fra hotellets øvrige aktiviteter har vi indrettet 19 fleksible møde- og konferencelokaler til dig og dine deltagere. Men snyd ikke jer selv for at inddrage vores smukke omgivelser og hotellets mange tilbud til at skabe en varieret og fuldendt oplevelse.

På Marienlyst Strandhotel har vi udviklet en helstøbt gastronomisk profil baseret på lokale råvarer og kompromisløs kokkekunst. Glæd jer for eksempel til frokost på stranden eller frisk fisk serveret på drivtømmer i mødelokalet. Med andre ord, skal I ikke bare vide, I er kommet til strandhotellet, I skal mærke det!

I skal føle jer hjemme og taget godt imod, og med os som tovholder for dit næste arrangement, vil du opleve, at vi altid er der for jer. Vi glæder os til samarbejdet og til at vise dig, hvorfor historien om Marienlyst Strandhotel kun lige er begyndt.

Med venlig hilsen
Michael Lauritsen, hoteldirektør

Lokaler
Logo

Marienlyst Strandhotel

Nordre Strandvej 2A
3000 Helsingør

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Marienlyst Strandhotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze