Megascope - Lej en biografsal

Like

Jeres virksomhed har mulighed for at leje en hel biografsal og for eksempel sætte årets firmaarrangement i filmens tegn - eller I kan holde jeres personalemøde hos os, eventuelt med en god film som afslutning.

En hyggeaften for hele personalet kan fint kombineres med en drink i foyeren eller en god middag før eller efter oplevelsen foran det store lærred.

Ønsker I, at give medarbejderne og deres familier en fælles oplevelse med en biograftur, popcorn og adgang til slikbutikken, finder vi også nemt ud af det.

Megascope's eksklusive VIP-sal har 40 pladser og kan benyttes ved helt specielle lejligheder, hvor der skal kræses ekstra for gæsterne. Bløde læderstole og serveringsborde lægger op til noget lidt ud over det sædvanlige.

De gode visuelle betingelser og suveræne lydforhold giver samtidig mulighed for at præsentere firmaet eller et nyt produkt for kunder, leverandører og samarbejdspartnere - gerne efterfulgt af en god film.

Kendetegnende for Megascope er en meget høj standard af udstyr til både lyd og billede.

Lyd-kvaliteten og de store lærreder sørger for en optimal oplevelse – både visuelt og auditivt. Samtidig kan vi garantere, at alle kommer til at sidde godt – også når arrangementet strækker sig over mange timer.

Vores seks sale er alle udstyret med teknisk AV-udstyr af meget høj kvalitet:
Kæmpe lærreder, projektor, pc, internetadgang, mikrofoner og talerstol, som frit kan benyttes i salen.

Lokaler
Logo

Megascope

Holmboes Allé 13B
8700 Horsens

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Megascope.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze