MESSE C er meget mere end bare messer

Like

I MESSE C har vi plads - og vi har rigtig meget af det. Her har du mulighed for at bygge lige netop det univers op, som du drømmer om. Vi har fundet en masse eksempler til dig, så du kan se, hvad det helt præcist er, vi kan.

MESSE C er meget mere end messer. Vi skaber rammer der rammer, så dit event får det helt rigtige udtryk og stemning. Vores mange kvadratmeter og centrale placering i Danmark gør, at vi kan huse lige netop din fest, fordi her kan alt lade sig gøre.

Eventteamet hos MESSE C er meget mere end en sparringspartner. Vi ikke bare planlægger events for vores kunder, vi skaber også rammerne via visionære og nyskabende tanker og ideer. Vi hjælper ikke blot med at bygge dit event op, vi hjælper dig også under afviklingen, så du kan læne dig tilbage og nyde festen.

Om udbyderen

I MESSE C har vi store ambitioner på vores kunders vegne. Vi ønsker at være dit foretrukne messe-, konference- og eventsted. Hos MESSE C får du en masse foræret. Blandt andet beliggenheden lige i midten af Danmark og 3500 gratis parkeringspladser.

C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.

Lokaler
Logo

Messe C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Messe C Fredericia.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze