MEYERS

MEYERS teambuilding - Vi har snydt lidt...

Like

'Vi har snydt lidt' er en gastronomisk teambuildingform udviklet specielt til dem, der gerne vil i køkkenet, men ikke ønsker at starte helt fra bunden.

Lad Meyers Madhus skabe rammerne for en aften, hvor I mødes i køkkenet på det tidspunkt i madlavningsprocessen, der er allersjovest. Som i Tv-køkkenet har vi nemlig ’snydt lidt’ og lavet alt forarbejdet, så I slipper for at snitte, hakke, skrubbe, udbene og måle af.

I stedet kan I hygge jer om sluttilberedningen, inden I i fællesskab nyder dagens økologiske menu med en særligt afstemt vinmenu. 

Dette teambuildingformat er det oplagte punktum efter en konference, et seminar eller en lang dag med møder og giver jer mulighed for at være fælles om et utraditionelt mål, hvor det er velsmag, køkkenhåndværk og gode råvarer der er jeres KPI’er. 

I sætter selv rammerne og tiden, I har lyst til at bruge i køkkenet, men vi kommer naturligvis hellere end gerne med idéer og forslag.  

Temaerne kan være mange, eksempelvis ’Havet omkring Danmark’, hvor vores kokke har fileteret og klargjort fiskene, så I blot skal færdiggøre og tilsmage jeres måltid.

Om udbyderen

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Aktiviteter
Logo

MEYERS

Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til MEYERS.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze