Catering fra MEYERS

Like

Vores catering er festmad ud af huset til små og store begivenheder, mærkedage og højtider. Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier og bemanding, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland.

Høj kvalitet og smag
Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

Leveret lige til døren
Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

Professionelle kokke og tjenere
Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Om udbyderen

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Lokaler
Logo

MEYERS

Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til MEYERS.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze