Teambuilding og oplevelser for virksomheder

Like

Moesgaard Museum tilbyder flere forskellige teambuilding-forløb og arrangementer for erhvervslivet. Tag fx. med til vikingetiden eller gå på fortidsjagt på museets nye buejagtbane. I har også mulighed for at gå på opdagelse i fortidens spisekammer eller løse mysteriet om Grauballemanden.  

Ny viden og nye oplevelser

Alle arrangementer foregår i museets unikke rammer og omgivelser, og I får et indblik i museet, som museumsgæster normalt ikke får. I kan være sikre på at komme hjem med både ny viden og oplevelser.

Undervejs byder vi på både kreative og sjove udfordringer, og som team kan I forvente at blive rystet sammen på en underholdende og lærerig måde, hvor jeres forskellige kompetencer vil blive sat i spil.

Book et virksomhedsevent

Kontakt os og hør nærmere om tilbud og priser. Vi tilrettelægger også gerne sammen med jer en særlig oplevelse, der passer til netop jeres virksomhed. 

Om udbyderen

Moesgaard Museum er en selvejende institution med en lang og stærk tradition for formidling og forskning. Museet arbejder tæt sammen med Aarhus Universitet og er arbejdsplads for over 300 museums- og universitetsansatte.

Moesgaard Museum har det arkæologiske ansvar for lokalområdet omkring Aarhus og har samtidig status af specialmuseum, hvilket vil sige, at arkæologerne på museet også varetager arkæologisk forskning i ind- og udland.

Samarbejde med AU

Museet samarbejder med Aarhus Universitet om forskning og undervisning i fagområderne: Forhistorisk arkæologi, middelalderarkæologi, antropologi, orientalske studier med flere. Undervisningen foregår i vid udstrækning på herregården Moesgård, hvor museet også tidligere havde udstillinger for publikum.

Museet har sin egen afdeling for konservering og naturvidenskab, som også løser specialopgaver for andre museer.

I museets udstillingsbygning, der åbnede i 2014, giver de faste udstillinger nye vinkler på fortiden og fortidens mennesker samt antropologisk udsyn til alverdens folkeslag. Derudover viser museet skiftende særudstillinger, som præsenterer verdens mest spektakulære kulturarv.

Afdelinger under Moesgaard Museum

Odder Museum, Samsø Museum og Vikingemuseet er afdelinger under Moesgaard Museum. På Odder Museum og Samsø Museum vises udstillinger om nyere tid og arkæologi. På Vikingemuseet i Aarhus udstilles fund fra Vikingetidens Aros, som er gjort på stedet under den nuværende Nordea Bank på Sct. Clements Torv.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II er protektor for Moesgaard Museum. 

Aktiviteter
Logo

Moesgaard Museum

Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Moesgaard Museum.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze