En perle gemt midt i København

Like

I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl Koncertsal, dvs. det er egentlig tre sale med hver deres atmosfære.

Fra værksted til klassiskkoncertsted

Bygningerne er fra 1901 og har fungeret som stalde, som garager og som autoværksted, taget lige ud af en Olsen Banden film. Men i 2005 restaurerede Mogens Dahl bygningerne med hjælp fra arkitekterne Maali og Lalanda, der også har stået bag renoveringen af Masteskurene og Mærsehuset på Holmen. I januar 2006 skrev Politiken: ”Ikke siden Radiohusets Koncertsal er der i København åbnet et klassisk koncertsted, der æstetisk og fysisk tager så godt imod sine gæster.”

Stille rammer om kulturen

I Mogens Dahl Koncertsal mødes klassisk musik, kultur og arkitektur i lyse, men intime og private omgivelser. Og her mødes private virksomheder, offentlige virksomheder og foreninger, når de vil være tæt på byen, være sig selv og være sikre på at alt klapper lydefrit.

Konferencer og events

Mogens Dahl Koncertsal består af i alt tre sale af forskellig størrelse og det er derfor muligt at afholde dagsmøder, seminarer med flere parallelle spor, eller konferencer, der også skal bruge plads til udstilling. Mødefaciliteterne er lyse, fleksible og indbyder til innovative møder.

Om udbyderen

MOGENS DAHL KONCERTSAL
Er historien om en mands kompromisløse ambitioner om at skabe et alternativt koncerthus. Et koncerthus, hvor det musikalske liv kan udfolde sig i perfekte, intime rammer, der bringer musikken tæt på publikum. Et koncerthus, der adskiller sig fra andre koncerthuse ved også at fungere som et multifunktionelt hus, hvor musikken kombineres med og suppleres af andre begivenheder, og dermed bringer musikken tæt på menneskers hverdagsliv.

BYGNINGEN
Den gamle bygning er bygget i 1901, og var oprindeligt en staldbygning med tilhørende portnerbolig for Hertz Bogtrykkeri, hvor designfirmaet VIPP i dag har sit hoveddomicil. I den nuværende koncertsal stod hestene opstaldet, mens vognene var parkeret i det, der i dag er foyer.

Efterfølgende har bygningerne gennemgået mange forandringer, og blandt andet blev der bygget et garageanlæg i forlængelse af den oprindelige bygning, der senere husede en autolakervirksomhed og værksted for Amar’kansk Auto. Det gamle garageanlæg er i dag koncertsalens Lille sal, hvor gæsterne kan nyde en kop kaffe eller et glas vin i pausen.

Lokaler
Logo

Mogens Dahl Koncertsal

Snorresgade 22
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

10 - 650 pers.

Send en besked til Mogens Dahl Koncertsal.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze