Moltkes Palæ

Moltkes Palæ - Møder og konferencer

Like

Med sin placering i det indre København er Moltkes Palæ det oplagte valg til møder, konferencer, seminarer, kurser og generalforsamlinger.

Palæets Store Festsal er udstyret med fast lærred og lydanlæg, men Gyldne Sal og de mindre saloner kan også udstyres med al den teknik, De har brug for til konferencer, møder, seminarer, generalforsamlinger og kurser.

På samme måde kan sale og saloner møbleres i forhold til det enkelte arrangement − eller anvendes som breakout- og networking-lokaler.

Sammensæt selv jeres møde eller konference

Ikke to møder eller konferencer er ens. Nogle ønsker at begynde dagsmødet med den store morgenbuffet, mens andre ønsker at gå lige til sagen med en tør kop kaffe. Nogle ønsker det store udvalg af kager til kaffepauserne, mens andre sætter mere pris på en frisk frugtanretning. Nogle ønsker den store frokostservering, mens andre foretrækker en let anretning – og så er der dem, der vil det hele.

Bemærk at al servering af mad og drikke samt eventuelle ønsker om teknik er obligatoriske og er nøglen til jeres arrangement i Moltkes Palæ. Palæet udlejes ikke til arrangementer, hvor I selv medbringer mad, personale, teknik etc.

Alle møder og konferencer inkluderer plenumlokale samt lokale(r) til pauser og eventuel frokost eller middag. Ønsker om ekstra lokaler til gruppeaktiviteter, breakouts, sponsorlounges eller lignende bookes separat.

Om udbyderen

Moltkes Palæ daterer sig tilbage til begyndelsen af 1700-tallet. Tilbage til en tid, hvor Frederiksstaden endnu ikke var en realitet, hvor hjørnet af Dronningens Tværgade og Bredgade nærmest lå i et 'sumpområde', hvor det tog et par dage at køre fra København til Midtsjælland og hvor sæder og skikke var anderledes, end vi kender dem i dag.

Hvis vægge kunne tale, ville de fortælle en historie om grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk, der hver især har sat sit præg på Moltkes Palæ – både hvad angår selve bygningen, men også det leben, der gennem årene har fundet sted.

Bygningen Moltkes Palæ er i dag ejet af Håndværkerforeningen København.

Lokaler
Logo

Moltkes Palæ

Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

10 - 400 pers.

Send en besked til Moltkes Palæ.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze