Moltkes Palæ er skabt til middage, fester og bryllupper

Like

Palæets historie og de mange smukke sale er som skabt til middage, fester, bryllupper og andre store selskaber.

Som regel afholdes middagen i én af de store sale, mens en eller flere af de mindre saloner benyttes til aperitif og den efterfølgende kaffe.

Sammensæt selv jeres middag eller fest

Middage og fester er blot idéer, men ikke to middage eller fester er ens. Nogle har mad og vin som topprioritet, mens andre lægger mere vægt på den efterfølgende fest og dans. Nogle ønsker at tilbyde gæsterne en avec til kaffen, mens andre hellere vil åbne den efterfølgende bar hurtigt efter middagen. Nogle ønsker at servere en appetizer til velkomstdrinken, mens andre vil slutte festen med natmad til at gå hjem på. Og så er der dem, der vil det hele.

Få et hurtigt overblik over mulighederne med Festberegneren på vores hjemmeside og du er naturligvis også velkommen til at kontakte Moltkes Palæ hvis du har spørgsmål eller der er noget som du ønsker at få uddybet.

Bemærk, at middag og vine etc. er obligatoriske og fungerer som nøglen til Deres arrangement i Moltkes Palæ. Palæet udlejes ikke til arrangementer, hvor De selv medbringer mad, personale etc.

Om udbyderen

Moltkes Palæ daterer sig tilbage til begyndelsen af 1700-tallet. Tilbage til en tid, hvor Frederiksstaden endnu ikke var en realitet, hvor hjørnet af Dronningens Tværgade og Bredgade nærmest lå i et 'sumpområde', hvor det tog et par dage at køre fra København til Midtsjælland og hvor sæder og skikke var anderledes, end vi kender dem i dag.

Hvis vægge kunne tale, ville de fortælle en historie om grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk, der hver især har sat sit præg på Moltkes Palæ – både hvad angår selve bygningen, men også det leben, der gennem årene har fundet sted.

Bygningen Moltkes Palæ er i dag ejet af Håndværkerforeningen København.

Lokaler
Logo

Moltkes Palæ

Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Moltkes Palæ.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze