MTB firmatur er en sikker vinder

Like

En MTB tur gør noget godt ved deltagerne

Temaet kan være alt fra kollegial skovtur, til teambuilding eller fælles træning og motion for virksomhedens medarbejdere. Det kan også være I har nogle kunder eller andre samarbejdspartnere, som I ønsker at opbygge ekstra gode relationer til. Så er en MTB firmatur en sikker vinder! En tur i skoven med vores guider, der giver jer en udfordrende, sikker og frem for alt sjov naturoplevelsen. Er en god aktivitet der giver et friskt afbræk i hverdagen og styrker det sociale blandt deltagerne. 

Firmatur hvor alle kan være med

Vores guider sørger for at sammensætte en tur der passer nøjagtig til jeres gruppe. Det handler ikke nødvendigvis om at køre hurtigst men om at have det sjovt. Uanset om I er helt begyndere der prøver MTB for første gang eller om I har kørt for sørger vores guider for at alle kan være med og alle bliver udfordrede på en sjov måde.

Priser

I skal være 5 personer eller derover får at kunne booke en firmatur.

Prisen for en 2 timers tur er
400,- pr. person inkl leje af MTB, hjelm og drikkedunk
200,- for evt. deltagere på egen MTB
(mindstepris er 2000,- / alle priser er ekskl. moms)

Inkluderet i prisen er et brugerhonorar til Naturstyrelsen for kommerciel benyttelse af skoven.

Er I flere en 12 personer deler vi op i flere hold med hver sin guide.

Dato og tidspunkt finder vi ud af når I booker.

Omklædning med bad

Har I brug for omklædning med bad efter turen har vi en aftale med Hareskovhallen 200 fra butikken. Det koster 30,- ekskl. moms pr. person og skal bookes på forhånd.

Forplejning

Efter turen kan I slappe af i gården eller inde i butikkens café lokale. Der kan købes øl, sodavand og varme drikke i butikken.

Har I brug for at holde en evaluering, præsentation eller andet kan det også passende lægges ind efter turen. Ønsker I særlig forplejning. F.eks. drikkevarer, frugt, kage, sandwich eller vores populære bike’n’barbecue grill buffet så kan det aftales ved booking.

Håndbrygget øl og gourmet mad

Bryggeri Skovlyst ligger kun 1 km fra os. På Skovlyst kan i også booke god mad, håndbrygget øl og hyggelige omgivelser efter turen. Vi kan også aftale et lægge et pit-stop ind forbi Skovlyst til en forfriskning på selve cykelturen.

MTB til jeres kursus eller konference

Hvis jeres event ikke skal foregå i Hareskoven eller Klampenborg men på en anden lokation, som f.eks. et kursus eller konference sted, så kontakt os og få et tilbud på at vi kommer ud til jer med cykler og guide.

Mange firmagrupper efterspørger hygge og “ekstra god forplejning” efter en sjov tur i skoven. Derfor tilbyder vi direkte fra vores store grill i gårdhaven vores lækre Bike’n’Barbecue buffet.

Vi starter med en sjov 2 timers MTB i skoven med guide, cykler og udstyr. Vi kører som regel i flere hold. Vores guider sørger for at alle kan være med og alle bliver udfordrede. Herefter en velsmagende grillbuffet, bestående af lækkert tilberedt kød med tilhørende salater, kartofler og brød eller andet varierende tilbehør. Øl, sodavand og god vin samt varme drikkevarer kan tilkøbes i butikken til rimelige priser.

Prisen for Bike’n’Barbecue er samlet 596,- pr. person.
Prisen er inkl. leje af MTB, hjelm og drikkedunk.
Evt. deltagere på egen MTB koster 396,- pr. person.

Priser er ekskl. moms – vi sender efterfølgende en faktura.

Kun ved forudbestilling og min. 15 personer.

Aktiviteter
Logo

MTB Tours Klampenborg

Dyrehavevej 1, Klampenborg Station
2930 Klampenborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

15 - 100 pers.

Send en besked til MTB Tours Klampenborg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze