Skal vi skal iscenesætte dit næste arrangementet?

Like

Musikhuset Esbjerg har de smukkeste, største og mest alsidige rammer til at holde møde og konference i Esbjerg. 

Er I på udkig efter de perfekte lokale til at holde møde eller konference i Esbjerg? Så behøver I ikke lede længere – Musikhuset Esbjerg har de smukkeste, største og mest alsidige lokaler i Esbjerg til alle former for konferencer, møder, messer, fester og events.

Fra fornem galla blandt Hovedfoyerens skulpturelle søjler til fest i rå omgivelser på Koncertsalens scene. Fra eksklusivt ledermøde i Utzons Udsigt til stor konference over flere dage. Musikhusets alsidige rammer giver os mulighed for at skabe unikke totalløsninger tilpasset lige netop dit arrangement. Med vores 10.000 kvadratmeter kan vi rumme næsten alt, og uanset hvilke ønsker og krav du har til lokale, opstilling, mad eller teknik, kan vi opfylde dem.

Når vi i forbindelse med arrangementer folder os fuldt ud som det levende og dynamiske kulturhus, vi er, kan du være sikker på, at dine kunder, gæster eller ansatte får en uforglemmelig oplevelse. I kan for eksempel kombinere jeres møde eller konference med en forestilling i huset. Eller vi kan trække på vores store netværk og finde præcis det band eller den underholdning, der passer til jer.

Vores store erfaring med afvikling af enhver slags arrangementer betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget. Vi tager os af alt det praktiske, også registrering og hotelbooking, og vi står klar med teknisk hjælp og assistance, hvis det er nødvendigt.

Alle vores sale og konferencefaciliteter er indrettet med moderne, professionelt AV-udstyr og trådløst internet.

Om udbyderen

Den 14. marts 1997 slog Musikhuset Esbjerg for første gang dørene op under overværelse af dronning Margrethe, daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen – Esbjergs måske mest berømte bysbarn – og tusindvis af begejstrede esbjergensere.

Det var den foreløbige kulmination på en 15 år lang drøm om, at Esbjerg skulle have et stort og moderne musik- og kulturhus. I 1982 begyndte det hele, da en gruppe musikinteresserede lokale mødtes for at diskure deres fælles drøm om et musikhus, der kunne løfte kulturlivet i Sydvestdanmark. To år senere, i 1984, blev støtteforeningen Musikhusets Venner dannet, og tankerne begyndte at blive mere konkrete.

I 1988 dristede Musikhusets Venner sig til at kontakte Jørn Utzon – manden bag Sydney Opera House – og stik imod alles forventning takkede den verdensberømte arkitekt ja til sammen med sin søn Jan at tegne Musikhuset Esbjerg.

Efter flere års tovtrækkeri om blandt andet placeringen af Musikhuset Esbjerg begyndte byggeriet i august 1995. Halvandet år senere var byggeriet færdigt. Blueslegenden B.B. King blev den første af en lang række af internationale kunstnere, der optræder i Musikhuset. De følgende år optrådte også navne som Kenny Rodgers, José Carreras, Willie Nelson, Bryan Adams og Bryan Ferry i Musikhuset Esbjerg.

Efter at Esbjergs gamle teater lukkede, blev det besluttet, at der skulle opføres en ny sal i Musikhuset Esbjerg. Teatersalen blev indviet i januar 2010.

Den 14. marts 2017 fyldte Musikhuset Esbjerg 20 år, og i dag har huset udviklet sig til det levende og dynamiske musik- og kulturhus, som initiativtagerne drømte om. Hvert år gæster 60.000 mennesker Musikhuset til koncerter, teaterforestillinger og andre kulturarrangementer, og omkring 30.000 mennesker deltager årligt i konferencer og møder i Sydvestdanmarks største kulturhus.

Lokaler
Logo

Musikhuset Esbjerg

Havnegade 18
6700 Esbjerg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til Musikhuset Esbjerg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze