Et samlingspunkt der skaber minder

Like

6 gode grunde til at vælge en Myselfie

GRATIS fragt

Vælg helt selv hvilken GLS pakkeshop I vil hente og bringe i.

UBEGRÆNSEDE knivskarpe billeder!

Der er intet max på billeder I kan tage på myselfie - Og så er de i FULD HD kvalitet!

5 Stjerner på Trustpilot

Vores største mission er at skabe glæde og minder mellem mennesker og dette vidner vores Trustpilot om at vi gør.

Se billederne samme aften!

Med vores Cloud-Service kan I se og downloade jeres billeder samme aften. (via WIFI)

31 GRATIS rekvisitter

Alle der booker myselfie får et sæt af vores mest populære rekvisitter med. Her er både briller, overskæg og bryllups rekvisitter.

Diasshow aftenens billeder

Via vores Cloud-Service er det muligt at vise billederne i diasshow - samme aften! Med jeres egen computer kan I koble på f.eks en projektor eller et TV.(via WIFI)

Pris kr 1.500

Book en photo booth til din næste fest
Skab de bedste minder fra din fest med en photo booth fra Myselfie, og lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i knivskarp kvalitet. Myselfie kan bruges til fx fester, begivenheder, arrangementer eller andre sociale sammenkomster, som du ønsker at gøre lidt sjovere og samtidig forevige med nogle sjove og festlige billeder.

Myselfie er nem at bruge for alle
Du modtager Myselfie i en stødsikker og miljøvenlig papkasse, indeholdende kamera, stativ, returlabel samt 31 sjove rekvisitter på pinde. Alle billeder tages i superskarp HD-kvalitet og der er ingen begrænsning på hvor mange billeder du kan tage.

Markedets bedste photo booth
Et godt billede kræver en god selfie maskine, og det er desværre umuligt at tage et billede om, når først det er taget, hvis kvaliteten ikke var god nok. Derfor har Myselfie, med sine mere end 5 års erfaring inden for selfiebokse, udviklet en selfie maskine som tager det skarpeste billede i fuld HD-kvalitet.

Pift stemningen op med sjove rekvisitter til din selfiemaskine
Alle der booker Myselfie får et sæt af de mest populære rekvisitter gratis med. Sættet indeholder 31 forskellige saml-selv rekvisitter, bl.a. briller, overskæg og bryllups rekvisitter. Herudover har du mulighed for at købe yderligere rekvisitter til din selfieboks. Her kan du vælge mellem alt fra Halloween-tema og hawaii-pakke til babyshower rekvisitter.

Information
Uanset hvilken dag i weekenden du vælger, vil du modtage din myselfie senest torsdag og myselfie skal først returneres om mandagen. myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)

Om udbyderen

Myselfie startede tilbage i 2011 som et hobby projekt i forbindelse med Thomas Bennedsens mobildiskotek Thunder-Power. Dengang hed det PhotoBox og folk fandt hurtigt ud af, hvor sjovt det var at tage billeder sammen. I starten af 2015 blev myselfie stiftet som selvstændig virksomhed og i 2016 blev Peter Lynggaard partner i myselfie. 

I dag er både Thomas og Peter fuldtid i selfie eventyret og der udvikles og arbejdes hårdt for at skabe endnu flere festlige og innovative selfieløsninger. 

Festudlejning & salg
Logo

Myselfie

Flegmade 11L th
7100 Vejle

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Bornholm
Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til Myselfie.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze