Ni´mat City

Vi står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse

Like

Ni’mat Spa har over 17 års erfaring i massage og spa-branchen, så mit team står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Jeg er utrolig stolt over det professionelle og serviceminded personale, som du vil møde i begge mine spaafdelinger.

Hvad enten du er på udkig efter romantisk massage for to, et spaophold i København, livsnyderbehandlinger eller en dybdegående massage, så finder du det her hos Ni’mat Spa. Jeg giver dig muligheden for at sænke hastigheden, trække vejret dybt og lade dig forkæle – det fortjener både din krop og sjæl.

Ni’mat Spa har gennem tiderne modtaget flere priser for ”Byens Bedste Spa” og virkningsfulde behandlinger. Gennem træning og udveksling af erfaring kan jeg med garanti love dig, at mit team altid vil gøre deres bedste for, at efterleve dine forventninger på et højt niveau. For at sikre dig den ultimative oplevelse, har jeg skræddersyet en række behandlinger, der gennem årene har bevist deres popularitet hos kvinder, mænd og par.

Uanset om du vælger at besøge os i hjertet af København, i vores afdeling på Clarion Copenhagen Airport eller ”Ni’mat Massage To Go” vores nye univers som kommer til jer, så er mit dygtige personale klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen indenfor i Ni’mats univers.

Heidi Østerby

Aktiviteter
Logo

Ni´mat City

Vendersgade 27
1363 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Ni´mat City.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze