Velkommen til en verden af kvalitet

Like

Nørre Vosborg byder dig velkommen til en verden af god kvalitet – uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, business, selskabslokaler, weekendophold eller spændende oplevelser.

Barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage. Nørre Vosborg er den perfekte ramme om alle livets store begivenheder.

Skal du holde barnedåb, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller noget helt andet?

Nørre Vosborg er de perfekte rammer til din næste store fest. Vores smukke omgivelser og lækre mad gør din fest til noget helt specielt. Vi kan holde alt fra små sammenkomster og til de helt store selskaber.

Velkommen til fest på Nørre Vosborg.

Om udbyderen

Vi byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, koncerter, foredrag, udstillinger, business, selskabslokaler, og/eller weekendophold. 

Nørre Vosborg er en herregård i Vemb – 20 km. vest for Holstebro. Herregården er en levende og dynamisk kulturcenter af internationalt tilsnit, der fremviser den ypperste kultur og kunst og placerer dette i en helhed med den omgivende natur og landskab. 

Nørre Vosborg er dels hotel og konferencedenter, dels et kraftcenter for kulturelle oplevelser inden for musik, teater og kunst.

Vi kræser om vores gæster, med 56 moderne og hyggelige værelser, restauranter og café med gourmet og andre lækkerier på menuen.

På konference- og kultursiden har vi plads til mere end 400 gæster i historiske omgivelser og endnu flere til udendørs arrangementer.

Oplev, spis og sov her – alt i en pakke. 

Lokaler
Logo

Nørre Vosborg

Vembvej 35
7570 Vemb

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til Nørre Vosborg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze