Bryllup i Valhalla

Like

I Nordsjælland findes Valhalla, omgivet af grønne områder og søer. Leder I efter stedet til det rå vikingebryllup, et ”barn wedding” eller det super romantiske bryllup, er Valhalla det perfekte valg - det er kun fantasien der sætter grænser.
 
Områdets mange ude arealer giver rig mulighed for at være udendørs til både fest og konference.
Der er mulighed for udendørs vielse på amfiscenen, eller i sansehaven, med efterfølgende reception og bryllup i Valhalla.
 
Sognepræsten i Blistrup Kirke Tina Hastrup van Buchwald forestår gerne vielsen i Nordic Park - der er også mulighed for vielse i Blistrup Kirke, som ligger få hundrede meter fra parken. Blistrups Kirkes sognepræst vier gerne brudepar der holder deres fest her i Nordic Park, selvom de ikke er bosiddende i sognet.

Valhalla er et Langhus, der er bygget efter inspiration fra de gamle vikingers arkitektur. Der dufter af træ, stemningen er rustik og hele bygningen danner den helt rigtige ramme for den særlige begivenhed.
 
I forbindelse med afholdelse af et arrangement i Valhalla, vil nødvendigt AV udstyr være til rådighed. Borde og stole følger med. Der er mulighed for både aflange eller runde borde. Bygningen er opvarmet og fuldt isoleret og der er  moderne lys- og lydanlæg.
 
Industrikøkkenet, der ligger i umiddelbart forlængelse af salen, er fuldt funktionsdygtigt og følger med når man lejer Valhalla til et arrangement.

Lokaler
Logo

Nordic Park

Kirkevej 43
3230 Græsted

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Nordic Park.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze