Nordic Rentals - Komplette tekniske løsninger

Like

Velkommen til Nordic Rentals AS. Vi leverer komplette tekniske løsninger til events, konferencer, koncerter, festivaller, TV produktioner, teater, messer, og leverer til alle størrelser og typer af opgaver. Med alle kompetencer inhouse kan vi levere alt fra design, planlægning, afvikling, logistik, 3D-visaliseringer og on-site produktionsledelse.

Nordic Rentals A/S blev grundlagt i 1985,og vi her derfor været med hele vejen i udviklingen af vores branche fra subkultur til industri. Vi er i dag en af Nordens førende teknologi virksomheder, og du kan se og læse meget mere om vores flotte nyheder og cases her.

Vi leverer tekniske totalløsninger med passion, kreativitet og dygtighed, og vi udvikler hele tiden på vores processer så vi både fagligt og teknisk leverer produktioner af højeste kvalitet. Vi er 53 engagerede og veluddannede medarbejdere i Løsning og København, der hver især med individuelle kompetencer sikrer at dit arrangement bliver afviklet med høj sikkerhed og dygtighed.

Vi samarbejder med de bedste eventbureauer, venues, festivaller og koncertarrangører i ind og udland og er med helt fremme med den nyeste teknologi til enhver lyd, lys, AV og sceneproduktion. Vi hilser alle kunder, nye som gamle velkomne.

Nordic Rentals AS er en del AV Alliance som er verdens største netværk af privat ejede teknologi virksomheder. Vi har været en del af netværket fra begyndelsen og de personlige relationer der er skabt over hele verden, betyder at vi kan hjælpe med at sikre din events tekniske afvikling med sikkerhed og præcision over hele verden.

EVEX er vores brancheforening og Nordic tager som repræsentant for Evex et stort ansvar i at sikre vores interesser i den fortsatte udvikling af Eventtekniker uddannelsen. Nordic Rentals har i øjeblikket 7 elever, og vi er meget stolte og glade for vores uddannelse som sikrer at vi uddanner unge mennesker i en anderkendt uddannelse, som samtidigt styrker vores branches fremtid.
Kontakt os for en kvalificeret og passioneret samtale om din næste event, og lad os hjælpe med at sikre at dit projekt bliver vellykket fra start til slut.

Om udbyderen

Med hovedsæde i Løsning ved Vejle samt en afdeling i København er Nordic Rentals blandt Skandinaviens absolut førende udlejnings- og event virksomheder inden for professionel lyd, lys, scene og AV-udstyr.

Nordic Rentals A/S blev etableret i 1985 under navnet Lydkompag9et I/S, der på daværende tidspunkt udelukkende beskæftigede sig med udlejning af lyd- & lysanlæg.

I de følgende år blev firmaet sammenlagt med 3 lignende virksomheder og skiftede navn til Lydkompang9et A/S og stod nu som en stærk segmentpartner indenfor udlejning og afvikling af lydtekniske løsninger.
Firmaet konsoliderede sig meget op igennem 90´erne med en meget hurtig vækst på markedet. Dette resulterede i, at Lydkompan9et A/S i 2001 fusionerede med Stagelite ApS, hvorefter firmaet ændrede navn til Lydkompag9et Stagelite A/S.

Fusionen var af strategisk karakter, og synergieffekten mellem de nu to forretningsområder lyd og lys var særdeles fordelagtig, idet de henvendte sig til mange af de samme kundegrupper.

I 2002 kom det tredje ben til på vejen imod totalleverancer. Man fik mulighed for at købe sig ind i scenefirmaet Scandinavian Stage Concept ApS, og i samme forbindelse overtog man også Goodwill Lyd & Lys.
På baggrund af disse opkøb stod virksomheden nu stærkt, og kunderne blev efterhånden mere og mere internationale. Derfor blev det nødvendigt at skifte navn, og oplægget kom internt. Forslaget var Nordic Rentals A/S – det navn, virksomheden i dag eksisterer under.

I 2007 startede AV-afdelingen. Det fjerde og sidste ben i vores koncept om totalløsninger og totalleverancer var skabt. Denne afdeling har været igennem en konstant og positiv udvikling og er fremadrettet et område med stor fokus.

På den nationale bane har Nordic Rentals været banebrydende og hele tiden sat høje krav til de produktioner, der leveres, både når det gælder festivaler, turnéer, produktion samt virksomhedsevents og arrangementer. Dette har vores kunder blandt andet kunnet se og opleve med Medina, Rasmus Seebach, Magtens Korridor, Det Danske Melodi Grand Prix, X-Factor Finalen i Parken, Skanderborg Festival, Roskilde Festival, Det Kongelige Teater, messer og konferencer samt nogle af de største danske virksomheder.

Virksomheden tæller ca. 60 medarbejdere – alle med specialiserede kompetencer. Vi udgør tilsammen en samlet styrke, der tilbyder professionelle løsninger bl.a. indeholdende planlægning, afvikling, transport, 3D visualisering af design og indretning, on-site projektledelse og design.

Kreativitet, professionel planlægning og kvalitet kendetegner vores arbejde, og med mange års erfaring garanterer vi en fuldendt oplevelse.

Festudlejning & salg
Logo

Nordic Rentals

Helge Nielsens Allé 5
8723 Løsning

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til Nordic Rentals.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze