En oplevelse i frit fald

Like

Tandemspring

Har du altid haft lyst til at prøve det frie fald – eller kender du en der har?

Mangler du gaven til den eneste ene, den der har alt, eller aktiviteten til den perfekte polterabend – så er et tandemspring den helt rigtige gave.

I Odense Faldskærmscenter kan drømmen gå i opfyldelse!

I et tandemspring er du fastgjort til en erfaren tandemmaster, og skal derfor blot gøre hvad han siger, nyde det frie fald, den fantastiske udsigt og en af de største oplevelser!

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os eller se om du kan få svar på det via vores FAQ side.

Under et tandemspring har du muligheden for at få optaget video af dit spring (anbefales!).
Priserne er hhv.:

Tandemspring u/video: 2295 kr
Tandemspring m/ video 2895 kr

Solo

Du kan selv blive faldskærmsspringer

Alle med et fornuftigt helbred og med mod på livet, kan blive faldskærmsspringer!

Vi starter kursus for nye faldskærmsspringere fra marts måned og afholder herefter kurser fordelt jævnt herover sommeren, indtil vi når oktober.

På dit første spring, bliver du hægtet fast til flyveren og din faldskærm udløses automatisk. Herefter får du styringshjælp fra jorden via en radio, så du kan flyve din faldskærm ned til jorden og lande med det største smil i hele verden.

Prisen for kurset er 1.995 kr. og indeholder alt hvad du har brug for, for at udføre dit første faldskærmsspring, leje af grej, det første spring og 4 måneders medlemskab af Odense Faldskærmscenter og Dansk Faldskærms Union.

Du får efter kurset udleveret et logkort, der viser at du har gennemgået Dansk Faldskærms Unions grundkursus. Dette bevis gør det muligt at springe overalt i Danmark såfremt der er en instruktør tilstede. Ønsker du at fortsætte din springkarriere efter det første spring skal du videre til AFF kursus (Accelereret Fritfald).

Har du lyst at se hvordan det foregår, er du altid velkommen til at kigge ud på H.C.A. Airport og se os når vi springer. Der vil altid være folk tilstede som kan svare på dine spørgsmål.

Fra marts til oktober springer vi hver tirsdag fra kl. 17:00 og den 1. og 3. weekend (lørdag og søndag) fra kl. 9:00.

Selve kurset starter om fredagen kl 18:00 og kan vare op til 4 timer; her bliver alt det teoretiske gennemgået før i igen mødes lørdag kl. 8:00 til de sidste praktiske og så er i klar til at foretage jeres første staticlinespring lørdag før middag.

Hvis man lyster mere end et spring, så kan det også lade sig gøre på samme dag. Vi anbefaler at i begynder på AFF uddannelsen

Aktiviteter
Logo

Odense Faldskærmscenter

Lufthavnsvej 131
5270 Odense N

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Odense Faldskærmscenter.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze