Den perfekte ramme til mange mennesker

Like

Velkommen i ODEON

Skal du holde firmafest, konfirmationer eller noget helt tredje? Så har vi de perfekte rammer!

Vores unikke omgivelser, som fordeler sig udover 32.000 kvadratmeter, med lækre og hyggelige lokaler, er en ideel ramme for alle slags fester – vi kan være med til at give Jer en særlig og anderledes oplevelse. Vi sammensætter Jeres arrangement eller fest helt efter Jeres ønsker og vi står naturligvis med gode råd og vejledning igennem hele processen. Vi sørger gerne for al slags musik, underholdning, en tur med vægterne, Bondtema, faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad vi kan arrangere for Jer. På denne måde slipper I for at bruge en masse tid samt resurser på dette.

Vi har store og rummelige selskabslokaler med plads til 1.100 mennesker i bare et enkelt lokale. Ved at benytte ODEONs rammer samt vores servicemæssige kompetencer Odense og selvfølgelig Fyn byder på, opstår en unik mulighed for at sammensætte stemningsfulde arrangementer. Mulighederne er utallige og vi sørger for alt det praktiske

Vi ses i ODEON!

Om udbyderen

Odenses nye musik-, teater- og konferencehus
Den 3. juni 2014 startede KPC byggeriet af ODEON – Odenses nye hus til musik, teater og konferencer. ODEON er opført på grunden ved Odense Koncerthus, der grænser op til Thomas B. Thriges Gade, som i de kommende år gennemgår en historisk byomdannelse. 1. marts 2017 var så dagen, hvor ODEON første gang slog dørene op i forbindelse med årets Gaffa-Prisuddeling.

ODEON er blandt de største møde- og eventsteder i Odense og er et enestående valg for alle typer af begivenheder. ODEON betegnes som “Det Levende Hus” med fremragende scene- og konferencefaciliteter, der har samlet Syddansk Musikkonservatorium, Skuespiluddannelsen Odense, Odense Teater, detailhandel, en café og ungdomsboliger under ét tag. ODEON bygger bro mellem erhvervs- og kulturlivet og danner en moderne og innovativ ramme om både kulturelle og kommercielle aktiviteter midt i landet. Med 1.740 siddepladser eller 3.000 ståpladser i Store Sal, er ODEON ét af de største kulturhuse i Danmark.

Beliggenheden i Odense Centrum skaber et unikt møde- og konferenceepicenter i ODEON. Kun 5 minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter til motorvejen (E20), samler ODEON alle faciliteter under ét tag – lige i hjertet af Odense. Deltagerne kan nyde de lokale butikker, historiens sus på Sortebrødre Torv og det nye Thomas B. Thriges Gade.

Lokaler
Logo

ODEON

Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

0 - 1 pers.

Send en besked til ODEON.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze