Outdoor Action - Action i skoven

Like

Prøv ATV kørsel på Sjælland! Alt vejr er ATV-vejr - og uanset om du vælger at køre på en varm sommerdag eller gennem regn og mudder, garanterer vi, at det er en oplevelse for livet.

Vi har Sjællands største offroad ATV bane placeret midt i Nationalpark Skjoldungernes Lands idylliske skovomgivelser. Hos os kører vi ikke ræs - du har i stedet den unikke mulighed at køre offroad gennem kuperet terræn - noget som ikke kan opleves andre steder! Vi er nemlig de eneste i Danmark, der tilbyder guidet offroad track kørsel.

Hos Outdoor Action har vi nogen af de største, mest stabile og sikreste ATV’er på markedet. Alle er med automatgear, og kan indstilles til at køre med både 2- og 4-hjulstræk.

ATV kørsel er for alle uanset erfaring, og kørekort er ikke en forudsætning. Dog skal du være min. 16 år. Du ledsages under hele forløbet af en uddannet og erfaren instruktør.

Om udbyderen

Kick-off, firmaudflugt, konference, møde, forkælelse, eller bare en hyggelig dag med kollegerne. Hos Outdoor Action får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi byder på masser af spændende og kreative aktiviteter i den smukkeste natur på Sjælland, og det er vores mission, at du kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.

Her får du blandt meget andet en unik mulighed for at opleve skovene omkring Sonnerupgaard Gods på ”ryggen” af en ATV eller på en af de nyeste to-hjulede segways, og du kan også være heldig at møde en stor flok rådyr på stierne. Alle aktiviteter kan foregå som et afbræk på mødedagen, som én-dagsarrangementer eller løbe over flere dage. Vi tilbyder fuld forplejning og overnatningsmuligheder både ude og inde.

Som du kan læse mere på vores hjemmeside, her har vi aktiviteter for enhver smag og ethvert ambitionsniveau – du behøver hverken være toptrænet atlet, have motorcykelkørekort eller jagttegn for at kunne deltage. Vores professionelle instruktører sørger for, at alle er med og har det sjovt og sikkert.

Aktiviteter
Logo

Outdoor Action

Tølløsevej 53
4330 Hvalsø

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østsjælland

Send en besked til Outdoor Action.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze