Specialister i kundearrangementer

Like

Vi har specialiseret os i at udvikle og eksekvere koncepter indenfor bil- og motorsportsbranchen eller for kunder, som har en stor passion for biler. Vi udvikler uforglemmelige relations skabende arrangementer for virksomheder som Santander, UNICEF, Lamborghini, Unibet og mange mange andre.

Med afvikling af mere end 5.000 omgange på baner i hele Norden, afvikling af omkring 4.000 årlige turer i vore egne biler og egne produktioner som Supercar Day, er vi Nordens førende indenfor afvikling af koncepter og turer i Superbiler.

Som regel kender en virksomhed sig selv godt. For os som management gælder det derfor ikke om, at gøre en videreudvikling mere kompliceret end den er. Vi mener, at det er en kompetence, at kunne forenkle udviklingsprocessen. Derfor er vores arbejdsmetode baseret på en meget simpel men effektiv proces: kundegruppe, strategi og aktivering.

Kontakt os og lad os høre og dit arrangement, så vil vi bidrage med ideer til at hvordan du, dine kollegaer eller kunder, får en uforglemmelig oplevelse.

Aktiviteter
Logo

P1 Apex

Frederiksborgvej 102
3520 Farum

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til P1 Apex.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze