Pakhus 11 - vi er med på den værste

Like

Pakhus 11 har været brugt som venue siden 1994, og har huset et væld af
forskellige arrangementer. Både større businessarrangementer, private arrangementer, teater og kunstudstillinger. Og vi lægger også gerne hus til din næste event.

VI ER MED PÅ DEN VÆRSTE

Pakhusets rå lokaler giver god plads til kreativitet og skræddersyede events i det uendelige. Og vi er ikke dem, der siger nej til et anderledes og spændende arrangement.

Vores rå lokaler åbner op for mange muligheder, og vi har derfor gennem tiderne lagt hus til mange forskellige slags arrangementer. Bl.a. receptioner, produktlanceringer, modeshows, photo shoots, koncerter, teater og kunst- og kulturarrangementer. 

Lad os høre om dine planer og se, om vi ikke kan løse dem også.

Der er aldrig to arrangementer der er ens, så fortæl os dine tanker og ideer, så vil vi komme med eksempler på, hvordan et arrangement kan se ud, så du har lidt at forholde dig til. Har du andre ideer og forventninger så sig til. Vi skruer arrangementet sammen lige efter dit hoved.

Om udbyderen

PAKHUS11 er noget helt specielt og en oplagt venue, hvis du skal arrangere en event, der skiller sig ud fra mængden og går over i historien.

Erfarne kræfter bag konceptet

ShowTech og Mad Synergi har i foråret 2019 overtaget driften af PAKHUS11.

Efter i næsten 25 år at have været drevet som kunst- og kultursted, har de nye parter et spændende koncept klar med fokus på events og selskaber. Dermed bliver PAKHUS11 aktiveret som endnu et spændende sted at afholde arrangementer for op til 450 siddende eller 1.000 stående gæster.

Den daglige drift varetages således nu af ShowTech og Mad Synergi, hvor hhv. Jan Marcher og Jeppe Graa - begge med mange års erfaring i branchen - står for de mange events.

Du er således i de bedste hænder, når du afholder dit arrangement hos os.

Lokaler
Logo

Pakhus 11

Dampfærgevej 4
2100 København Ø

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Pakhus 11.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze