Velspillende partyband fra København

Like
Varighed
Typisk 3x45 min. el. 2x60 min.

Det bedste band til din fest

Party Royale er et vaskeægte og meget velspillende partyband fra København. Vi har gennem de sidste fem år leveret musikken til et hav af firmafester og private fester. Musikken bliver spillet med hjertet og vores repertoire er nøje udvalgt til det dansende publikum.

Live hele vejen i gennem

Party Royale lægger vægt på at levere musikken levenede live. Du får et liveband, hvor der plads til afstikkere og en ekstra solo, hvis stemningen er til det. Bandets fem musikere vægter troværdighed og indgåede aftaler meget højt. Vi kommer til tiden og vi gør en dyd ud af, at afklare alle praktiske detaljer på forhånd.

Blæsergruppe, dinnermusik, DJ

Party Royale kan bookes med en ekstra blæsersektion. Vi tre super dygtige blæsere i “The Royale Horns”, giver festen endnu et nyk opad. Skal du bruge musikalsk underholdning under middagen, så har vi flere forskellige løsninger. Vil du have festen forsætter når vi slutter, stiller vi gerne med en dygtig DJ.

Om udbyderen

Party Royale er et sten sikkert hit, hvis du vil have dine gæster på dansegulvet. Gode og kendte dansehits vælter ud af bandet, som sætter en stor ære i, at få alle ud til en svingom.

Vi er et orkester med en professionel indstilling til vores kunder. Vi har altid en god dialog forud for arrangementet og vi løser gerne specielle ønsker. Vi lægger vægt på, at skabe den helt rigtig atmosfære, derfor har vi altid topklasse lyd- og lysudstyr med.

Underholdning
Logo

Party Royale

Vittrup Alle 8 A
2770 Kastrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Party Royale.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze