Pladeværkstedet - Et venue med historie

Like

Ønsker du at leje Pladeværkstedet til et firmaarrangement, konference eller fest, kan du leje et historisk venue. Pladeværkstedets event og festlokale i København – er et venue der værner om B&W værftets oprindelige udtryk.

Her er et event venue, overfor Langelinje på B&W’s gamle skibsværft. Det 290 m2 store lokale har til huse centralt på øen i det gamle pladeværksted, som var en del af produktionen på Burmeister & Wain. Nu er området hjemsted for restauranter, street food/Reffen, gallerier og kunstnerværksteder, hvor folk arbejder side om side i de gamle fabriksbygninger.

Der er flere muligheder for transport til Refshaleøen. Vi ligger kun 5 minutters sejlads fra Nyhavn, derudover kører buslinje 37 til Refshaleøen, havnebussen lægger også til på øen, ligesom den nye cykelbro forbinder området med Nyhavn. 

Du kan leje Pladeværkstedet til:
• Kick off arrangement
• Konference
• Middag
• Fest
• Firmaarrangement
• Modeshows

Om udbyderen

Burmeister & Wain blev stiftet i 1846 og fungerede som skibsværft og støberi indtil 1996, hvor virksomheden måtte lukke på grund af konkurs. I de præcis 150 år, som virksomheden eksisterede, bestod mandskabet i det daglige arbejdsliv af en stor gruppe forskellige håndværkere og arbejdere. Alt fra skibsarkitekter, skibsbyggere, snedkere, grovsmede, klejnsmede, lærlinge, receptionister, administrative medarbejdere og stikirenddrenge arbejdede i de mange haller som øen består af.

Lokaler
Logo

Pladeværkstedet

Refshalevej 167G
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Pladeværkstedet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze