Povl Erik Carstensen

Stand-up, humoristisk foredrag og teambuilding

Like
Varighed
20-60 minutter

Jeg er en af komikkens "Grand old men" i Danmark, og har i mere end 25 år leveret underholdningen til tusindvis af arrangementer, lige fra de største firmafester og konferencer, til de hyggeligste og højtideligste private arrangementer.

Mit mål er altid at give en underholdende oplevelse, som er både positiv og morsom for både stand-up entusiasterne, men også dem der som ikke er deciderede stand-up "fans". Mit show passer til alle typer arrangementer, men det er altid populært til julefrokoster, firmafester og forskellige private arrangementer. Den typiske varighed er 30-35 minutter, eller efter aftale.

Desuden har jeg lavet en enestående workshop, hvor min ven Thomas Wivel og jeg i samarbejde med en gruppe medarbejdere udvikler et stand-up show, som gruppen fremfører for hinanden, eller for de øvrige medarbejdere den samme dag/aften. En ny måde at lave teambuilding, og en humoristisk måde at se virksomheden, arbejdet eller hinanden på. Varighed: ½ - 1 dag.

Jeg tilpasser meget gerne mit show til den enkelte begivenhed og optræder også gerne på engelsk.

Vedrørende booking, eller hvis du/I har nogle spørgsmål, så kan jeg kontaktes på mail eller telefon.

Om udbyderen

Mit navn er Povl Erik Carstensen, og jeg er kort sagt stand-up komiker, forfatter og musiker.
Jeg er derfor glad for her på ONEPLAZE at kunne dele nogle af de tilbud jeg har til både virksomheder, organisationer og private.

Underholdning
Logo

Povl Erik Carstensen


2200 København N

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


3000 - 8000

10 - 1000 pers.

Send en besked til Povl Erik Carstensen.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze