Ree Park Safari
Like

Anderledes firmafest

Få en uforglemmelig oplevelse til din næste firmafest. Vi kombinere vilde oplevelser og festligt samvær i helt unikke rammer.

Ree Park Safari er meget mere end en 45 hektar stor og naturskøn safaripark.

Med helt unikke faciliteter kan du holde små og store firmaarrangementer med op til 500 deltagere. Vi hjælper dig med at lave en anderledes firmafest krydret med "vilde" oplevelser, som deltagerne altid vil huske som noget særligt.

Vores køkken har specialiseret sig i menuer fra de 4 kontinenter, som parken er opdelt i. Vi serverer eksempelvis bison, afrikansk springbuk, struds, zebra og mange andre eksotiske kødarter med fantasifuldt og anderledes tilbehør, som er et helt kapitel for sig. Skal det være mere rustikt har vi mange forskellige spændende grillmenuer.

Alle arrangementer er skræddersyede ud fra en tæt dialog med jer, hvor vi gerne giver inspirerende input.

Der er også mulighed for overnatning i tipies, shelters eller lodges. Skal det være mere luksuriøst har vi gode samarbejdsaftaler med nærliggende hoteller.

Vi arrangerer gerne hele forløbet incl. transport af deltagerne.

Om udbyderen

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Vilde dyr med masser af plads

Filosofien er klar. Når man holder dyr i fangenskab, har man ansvar for at dyrene trives. Det forudsætter at en lang række faktorer spiller sammen. Blandt andet skal dyrene have masser af plads og mulighed for fysisk aktivitet. Derfor har Ree Park ikke så mange arter, men derimod god plads og et miljø der skal fremme dyrenes trivsel.

Danmarks eneste geparder

Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede og Ree Park arbejder intensivt med avl af disse dyr. Parkens ledelses og dyrepasserstab har specialiseret sig i avl af geparder. Ved hjælp af særlig teknikker har parken siden 2002 avlet mere end 25 geparder.

Avl og bevarelse af truede arter

Parken huser i dag ca. 80 arter. Omtrent 25 af disse arter indgår i særlige, internationale avlsprogrammer. Beslutningen om at en dyreart skal indgå i disse programmer træffes bl.a. hvis arten har besvær med at yngle i fangenskab eller hvis arten er udryddelsestruet i naturen.l.

Oplev Ree Park fra en rigtig safaribil

Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og familien ud på den store Afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de Afrikanske dyr. Land Rover Safarien varer ca. 1/2 time og er en stor oplevelse for børn og voksne. Børn under 3 år er gratis. De skal sidde på skødet af en voksen. På Land Rover Safarien kan du møde mange spændende dyr.

Lokaler
Logo

Ree Park Safari

Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Midtjylland

Send en besked til Ree Park Safari.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze