Restaurant Frederikshøj

Like

Restaurant Frederikshøj rummer et legesygt gourmet køkken på højt niveau. Et køkken, hvor Wassim forener usnobbet madglæde, kreativitet og årstidens absolut bedste råvarer. Designmæssigt er formsprog og indretning præget af moderne skandinavisk minimalisme. Enkelt, varmt, funktionelt og komfortabelt.

Restaurant Frederikshøj er nok mere kendt for vores mad end for vores møde- og konferencefaciliteter. Ikke desto mindre huser vi i dag en del møder/konferencer om året.

Kombinationen af god forplejning, professionel betjening og nye smukke lokaler er populær. Vore lokaler kan indrettes, så de danner den ideelle ramme om møder fra 10 til 60 deltagere.

I forbindelse med mødet stiller vi gerne flipover, whiteboard & internetforbindelse til rådighed uden beregning. Andet udstyr kan lejes eller medbringes.

Venligst kontakt os for mere information omkring større arrangementer og selskaber.

Om udbyderen

Frederikshøjs køkken er både klassisk og moderne, frigjort og uforudsigeligt. Det er en raffineret forening af det stilrene nouvelle cuisine og det postmoderne køkkens svimlende elegante og komplekse dekonstruktioner – med afstikkere til det nye nordiske køkkens spæde minimalisme og rå urkraft samt det molekylære køkkens superavancerede teknikker.

Midt i fredet skov ved siden af Mindeparken i Aarhus ligger Restaurant Frederikshøj. Stedet har en skøn beliggenhed nær skoven samt en fantastisk udsigt til vandet.

Denne udsøgte placering passer til enhver form for arrangement, om det gælder firmafest, konference, bryllup, fødselsdag, parmiddag m.m.

Lokaler
Logo

Restaurant Frederikshøj

Oddervej 19-21
8000 Aarhus

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

10 - 60 pers.

Send en besked til Restaurant Frederikshøj.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze