Godt Köd, gode lokaler

Like

Er I et større selskab kan I med fordel booke hos KöD.

Vi kan rumme både store og små selskaber, og I kan få lokaler helt for jer selv. Vi har mange forskellige muligheder og lokaler fra 6 personer og optil 150 mennesker. Vi kan også håndtere selskaber uden for vores normale åbningstider, hvis I f.eks. mangler et sted til barnedåb, konfirmation eller noget helt tredje. Vi tilbyder vores forskellige sammensatte selskabsmenuer til min. 6 personer, er I mere end 8 personer skal der vælges en menu på forhånd.

Det er også muligt at få KöD ud af huset, hvor vi kommer til Jeres fest.

Stalden

Vore rummelige selskabslokale, også kaldet “Stalden” i Aarhus, hvor der er plads til 50 spisende gæster. Her kan I lukke døren og være helt jer selv.

First Hotel

First Hotel Atlantic er en af vores mest benyttede selskabslokaler i Aarhus. Lokalet passer perfekt til alle typer af arrangementer, specielt firmaarrangementer, hvor den skal have de 10% ekstra, samt et hyggeligt og intimt bryllup, hvor man kan nyde en af Aarhus’ absolutte bedste views.

I lokalet er der plads til max 150 personer.

I planlægningen af Jeres arrangement skal der tages forbehold for lokalets beliggenhed og hotellets gæster. Arrangementet på First Hotel Atlantic skal derfor afsluttes senest kl. 01:00.

Roundtable

Round Table er noget for sig selv. Lokalet er beliggende ved Balticagade ved Aarhus Havn, så i kort gåafstand fra Åen og byens forskellige hoteller.

Lokalet egner sig specielt godt til firmafesten eller fødselsdage/konfirmationer, hvor man ønsker at sidde for sig selv og intimt hele dagen eller aftenen.

Lokalet har en indbygget bar, Sonos-anlæng, samt flere fælles aktiviteter i form af bordfodbold, dart & den jyske klassiker; “slå-søm”.

I lokalet er der plads til max 75 personer. Lokalet er Jeres til den lyse morgen, hvis det ønskes.

Kosmopol

Den imponerende festsal indbyder, med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner, til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen, præcis som I ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde. Den smukke sal kan rumme fra alt mellem 30 og helt op til 150 gæster.

Herreværelset

Dit perfekte selskabslokale hvor I sidder helt for jer selv. Lokalet er perfekt til 6-7 personer og I kan lukke døren og være helt jer selv.

Betingelser for leje af herreværelset:

Det koster som udgangspunkt ikke noget at leje herreværelset, udover det mad og drikke I køber via os. Dog er der enkelte regler for at booke det en fredag eller lørdag.

I kan booke kl. 18.00 eller 20.30 og have bordet i max 2.5 time, hvis I køber for minimum 2.000 kr. Køber I for minimum 3.500 kan I booke bordet når I vil, og have det så længe I har lyst.

Kælderen

Det er oplagt at holde dit selskab hos KöD København – Vi kan tilpasse os dine ønsker.

Vi har en rummelig kælder med et råt look, hvor vi kan huse dit private selskab med op til 50 spisende gæster med en bar som en integreret del af festen.  Vi endvidere mulighed for at dele kælderen op i to, hvis I er et mindre selskab. Her kan vi lave to intime afdelinger med plads til hhv. 14 og 34 personer. 

Kælderen på KöD Vesterbro er både rummelig, hyggelig og rå på én og samme tid. Her kan vi huse op til 60 spisende gæster, men er I et mindre selskab har vi mulighed for at inddele rummet på flere forskellige måder og dermed gøre både rummet og stemningen mere intim. Vi tilpasser os jeres ønsker.

Jagtstuen

Et afsides lokale med plads til 20 spisende gæster

Stalden

Et langbord i et afskærmet lokale med plads til 11 spisende gæster.

Laden

Vores hyggelige og rå lade, hvor der er opstillet to langborde med plads til i alt 16 spisende gæster.

Lokaler
Logo

Restaurant KöD

Admiralgade 25
1066 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Restaurant KöD.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze