Uforglemmelig oplevelse i vores RIB

Like

Få en anderledes og uforglemmelig oplevelse i vores RIB, som er en hurtigtgående sejlbåd med en topfart på ca. 100 km/t. Der er plads til 12.

Se vores arrangementskalender og skriv dig på en af vores åbne ture – alt fra 15 minutters ture til heldagsture. Eller skriv til os, hvis du har specielle ønsker og gerne vil reservere båden til dig selv, familien, vennerne eller firmaet. Turene kan have et praktisk formål i at blive transporteret fra A til B, en oplevelsestur, hvor vi vender tilbage til udgangspunktet eller en udvidet tur hvor vi laver et eller flere stop på turen, men start- og slut er samme sted.

Vi tilbyder unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser.

Det går hurtigt, når vi er på vandet, men vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Om udbyderen

I trygge hænder

Vi har 20 års erfaring med sejlads og kørsel med høj fart – og firmaets indehaver, Lars-Bo Willumsen, har solid erfaring, der borger for en høj grad af struktur og sikkerhed. Lars-Bo har 21 års erfaring fra militæret, et verdensmesterskab i faldskærmssportens præcisionsspring, er certificeret instruktør, har en uddannelse inden for personaleudvikling – og er desuden udstyret med et humoristisk og vindende væsen, der gør, at alle føler sig i godt selskab.

Vi skaber oplevelser til huskebogen for virksomheder og private, alfahanner og tøsepiger, store og små.

Klar til afgang?

Aktiviteter
Logo

RIB-IT

Thistedvej 121
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til RIB-IT.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze