Snescootersafari - En uforglemme oplevelse

Like

RIB-IT snescootersafari i Jämtlandsfjällen.

Med RIB-IT’s snescootersafari er du garanteret oplevelser, du aldrig vil glemme. Få en helt unik oplevelse, når vi kører gennem fjeldene omkring Åre og Östersund i Midtsverige. Turen byder på både action og fart i den storslåede natur samt autentisk charme og gastronomiske oplevelser hos samerne i den lille by Hosjöbotten.

Turen er oplagt som en uforglemmelig oplevelse med venneflokken, der elsker imponerende oplevelse og eventyr – eller som firmatur eller b2b-arrangement, hvor gæsterne skal have en oplevelse, de aldrig vil glemme jer for.

Skræddersyede arrangementer Vi kan imødekomme alle jeres ideer, og ønsker til fx varighed, overnatning og program, tilrettelægger vi en skræddersyet til jer.

Om udbyderen

I trygge hænder

Vi har 20 års erfaring med sejlads og kørsel med høj fart – og firmaets indehaver, Lars-Bo Willumsen, har solid erfaring, der borger for en høj grad af struktur og sikkerhed. Lars-Bo har 21 års erfaring fra militæret, et verdensmesterskab i faldskærmssportens præcisionsspring, er certificeret instruktør, har en uddannelse inden for personaleudvikling – og er desuden udstyret med et humoristisk og vindende væsen, der gør, at alle føler sig i godt selskab.

Vi skaber oplevelser til huskebogen for virksomheder og private, alfahanner og tøsepiger, store og små.

Klar til afgang?

Aktiviteter
Logo

RIB-IT

Thistedvej 121
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til RIB-IT.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze