RIB-IT

Få et teamkick og en god oplevelse

Like

Vi har mange års erfaring med og kompetencer inden for firmaarrangementer. Uanset om du ”blot” ønsker at give en gruppe mennesker en oplevelse, de rent faktisk vil huske, eller om du arbejder med konkrete udviklingsmål i form af teambuilding eller lignende, vil vi sørge for at planlægge og gennemføre dit helt særlige arrangement.

Vi arbejder med en bred pallette af værktøjer, der afstemmes i forhold til netop jeres behov og ønsker. Fx inddrager vi ofte dialogværktøjet DISC og High Performance Team-modellen, når vi arbejder med teams.

Vi har planlagt og gennemført arrangementer på få timer til længerevarende forløb på op til flere dage - og har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre arrangementer for helt små grupper og op til 550 personer.

Om udbyderen

I trygge hænder

Vi har 20 års erfaring med sejlads og kørsel med høj fart – og firmaets indehaver, Lars-Bo Willumsen, har solid erfaring, der borger for en høj grad af struktur og sikkerhed. Lars-Bo har 21 års erfaring fra militæret, et verdensmesterskab i faldskærmssportens præcisionsspring, er certificeret instruktør, har en uddannelse inden for personaleudvikling – og er desuden udstyret med et humoristisk og vindende væsen, der gør, at alle føler sig i godt selskab.

Vi skaber oplevelser til huskebogen for virksomheder og private, alfahanner og tøsepiger, store og små.

Klar til afgang?

Aktiviteter
Logo

RIB-IT

Thistedvej 121
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

0 - 550 pers.

Send en besked til RIB-IT.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze