Rørvig Centret

Få det maksimale ud af jeres tid sammen

Like

Vi tilbyder konferencelokaler og tager vores service alvorligt. Det er vores måde at sørge for at I får det maksimale ud af jeres tid sammen, når I holder konferencer og møder hos os. Det er vores fremmeste opgave at sikre, at afviklingen af et møde eller et kursus glider så let som muligt, så I og jeres deltagere kun skal koncentrere jer om det, I er her for.

Konferencepakker
Vi tilbyder følgende konferencepakker: Dagsmøde, dagsmøde med middag, konferencedøgn og 12 til 12 konferencer.

Faciliteter
Vi råder over 6 konferencesale, hvoraf det største har plads til 120 personer i teateropstilling. Derudover har vi 8 mindre grupperum. Alle vores lokaler er som standard udstyret med A/V udstyr, trådløst internet og projektor. Har I behov for at få videokameraer eller teleslynge, stiller vi det til rådighed uden ekstra beregning. Er der brug for andet udstyr til jeres konference, kan det naturligvis bestilles.

Lækker mad
Vores køkken sørger for lækkerier til jer under hele jeres konference– fra morgenbuffet til natmad.

Overnatning 
I kan overnatte på et af vores mange hyggelige værelser – alle udstyret med bad, TV, DVD og trådløst internet.

Nyd de smukke omgivelser 
Vi har store grønne arealer lige uden for døren, fodbold- og petanquebane. Vil I gerne løbe en tur, byder lokalområdet på mange hyggelige ruter. Der er rig mulighed at nyde den friske luft og den flotte natur.

Spændende events 
Hvis I ønsker en anderledes konference, vil vi meget gerne hjælpe med ideer og planlægning.

Hvad med at bruge en eftermiddag på en fisketur eller bare en sejltur i Isefjorden, en snorkeltur, en guide cykeltur omkring Rørvig eller en vildtmiddag i det fri, hvor i selv tilbereder jeres mad over bål. Mulighederne er mange, og vi skal nok stå for alt det praktiske.

Om udbyderen

Velkommen til Rørvig Centret

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores dejlige kursus- og konferencecenter, hvor fortidens charme blandes med moderne faciliteter og skaber en helt unik stemning.

Vi er nabo til den idylliske Rørvig havn og nyder samtidig godt af at have noget af Danmarks smukkeste natur lige uden for vores hoveddør.
Som gæster hos os kan I glæde jer til at opleve søer og skove, hav, klitter, hedestrækninger.

Lokaler
Logo

Rørvig Centret

Nørrevangsvej 49
4581 Rørvig

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

Send en besked til Rørvig Centret.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze