Gode bud på en forrygende polterabend

Like

Hvilke aktiviteter ønsker i at udfordre brud eller gom i. Rold Skov Adventure foreslår at dagen opbygges med hygge, sjove grin og gode aktiviteter, så alle deltagerne får nogle gode fællesoplevelser. I kan inddeles i forskellige hold og dyster i forskellige discipliner.

Disciplinerne kunne være: Bueskydning, langsavning, bow combat, virtuel skattejagt, high robe, klatrepæle, mountainbike, kano og segway.

Det er tilladt at medbring drikkevarer, men instruktørerne forbeholder sig ret til at afvise deltagere pga. alkoholpromillen. Til alle aktiviteterne bruges kun sikkerhedsgodkendt udstyr.

Anbefaling fra Facebook

Fed polterabend hos Rold Skov Adventure! Sød og professionel instruktør og gode udfordringer i highrobe banen! Og en sjov tur på Segway Tak for nogle gode, sjove timer! En klar anbefaling herfra! – Ditte Marie Wang

Husk, der er mulighed for at for at vælge andre aktiviteter – kontakt os, så finder vi den løsning som passer bedst til jer.

Om udbyderen

Vores medarbejdere er uddannede i henhold til Justitsministeriets bekendtgørelse nr. 264 af 25. marts 2010, og er omfattet af en lovpligtig arbejdsskadeforsikring.

Teamet har alle førstehjælpskursus og er alle uddannede indenfor deres specifikke områder. Eksempelvis er alle der laver klatreaktiviteter uddannede instruktører med eksamineret bevis fra klatreforbundet.

Aktiviteter
Logo

Rold Skov Adventure

Rebild Skovhusevej 7
9520 Skørping

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Rold Skov Adventure.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze