Amerikansk diner lever i bedste stil

Like

På Sallie's Restaurant & Snack Bar kan du holde din fest, reception eller anden form for selskab. Vores lokaler kan deles op i mindre rum, så I kan være helt for jer selv - samtidig med, at I er omgivet af masser andre historiske detaljer.

​Der er tænkt over alt lige fra farver, lamper og borde til de historiske detaljer, vi har hængende på væggen. Her er billeder og avisartikler fra da motellet startede - og motorplakater fra dengang, stedet husede de berømte racerkørere, der besøgte den berømte motorbane på Roskilde Ring.

​I sidder i møbler produceret specielt til os på Sallie's i en stil, der passer til dengang, Sallie Zimmerhackel i de samme lokaler serverede Danmarks første cheeseburger.

Vi har kigget på opskrifter og menukort fra dengang og har genskabt alt hvad vi kan så tæt på originalretterne - plus vi har lavet vores egne nyfortolkninger, alt sammen hjemmelavet.

Som en nyhed i har vi lavet en amerikansk selskabs buffet med mange nye og spændende retter. Vi har naturligvis stadig de kendte og traditionelle retter fra vores menukort eller buffet.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores selskabs menu.

Lokaler
Logo

Restaurant Sallie´s

Roskildevej 251
2620 Albertslund

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Restaurant Sallie´s.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze