Luksus for 2 med unikke par behandlinger

Like

Vores unikke par-behandlinger på Samadhi Spa er ekstremt populære, og med god grund. Hvad enten I er et par, gode veninder eller eksempelvis mor og datter, så har vi behandlinger, som tager højde for alt dette. I skal blot læne jer tilbage, nyde oplevelsen og tage det hele ind.

Prøv eksempelvis Samadhi Spa Signaturbehandlingen, hvor I får 75 min. dybdegående aromaterapi-massage, jacuzzi med chokolade-fondue, champagne og smoothie. Samadhi Spa tilbyder også Sportsmassagen til ham og hende, Sparadise, eller Samadhi Spas private jacuzzi, hvor I har det hele for jer selv.

Om udbyderen

Forestil dig en følelse af helhed. En følelse, hvor din krop er afslappet, dit sind er roligt og dine tanker er helt frie – det kaldes Samadhi.

Ordet samadhi stammer fra sanskrit og bruges ofte i den hinduistiske og buddhistiske terminologi som en mental tilstand, hvor sindet bliver stille, og en følelse af helhed og integritet opnås.

Hos Samadhi Spa er det vores mål at give dig den bedste behandling i unikke og afslappende omgivelser, så du går herfra med fornyet energi og med en følelse af velvære og helhed.

I vores lille oase midt i København tilbyder vi dig en lang række dybdegående behandlinger, spaoplevelser, massager mv. i en magisk og eventyrlig atmosfære, hvor du kan forkæle dig selv eller en, du holder af.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Samadhi Spa.

Aktiviteter
Logo

Samadhi-Spa

Rådhusstræde 1, stuen
1466 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Samadhi-Spa.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze