Helikopterflyvning til hverdag og til fest

Like

Schou Helicopters, der har base i Odense, tilbyder helikopterflyvning til enhver lejlighed. Flyv med helikopter året rundt og lige når det passer dig, ingen opgave er for stor eller for lille – kun fantasien sætter grænser.

Få en oplevelse for livet
Vi flyver helikopterture henover smukke Danmark, så du kan se det du ønsker fra luften. Giv et helikoptergavekort til en du holder af, eller sammensæt din egen helikoptertur.

Hos os lejer du altid hele helikopteren, så prisen ændrer sig ikke om du er 1 eller 3 personer der skal med. I bestemmer hvor og hvornår vi flyver, så skal vi nok sørge for resten. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det ikke tilladt at lande alle steder, men vi forsikrer dig om, at vi gør alt hvad vi kan for at realisere dine ønsker til en helikoptertur. Vi kan selvfølgelig lande udenfor lufthavne. Dette kunne for eksempel være i en baghave, en mark, en fodboldbane eller ved siden af virksomheden, hvis forholdene tillader det. Du fortæller hvad du ønsker – vi arrangerer derefter.

Giv en oplevelse som aldrig vil blive glemt. Vi har sammensat nogle oplevelsesture for max. 3 personer som blot skal bestilles via vores e-mail, se dem alle her, eller kontakt os for at forespørge på en tur du har i tankerne.

Hvad kan vi gøre for dig?
Tag et kig på de forskellige services vi tilbyder, finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Om udbyderen

Vi flyver helikopter – og vi er gode til det!

Vi flyver så ofte vi kan komme til det. Schou Helicopters, som er en del af Schou Gruppen, købte i 2018 en ekstra helikopter. Vi er nu stolte ejere af to Robinson R44 Clipper II helikoptere, som vi hellere ser i luften end på jorden. Helikopterflyvning er det vi brænder for, og vores mission er at give jer oplevelser i aldrig glemmer. Foruden flyvning af private, tilbyder vi også helikopterflyvning til erhverv. Vi er altid fleksible og tager gerne en udfordring op.

Vores base er i Odense, og vores hjemme lufthavn er: HCA Airport / Hans Christian Andersen Airport. men vi flyver over hele landet i alle døgnets lyse timer. Vores crew består af én chefpilot som er vores primære, derudover har vi freelance piloter der står til rådighed, så vi kan være fleksible i forhold til dine ønsker. En ting vi vægter højt er netop, at det er dig der bestemmer opgaven og tid og sted, så skal vi nok sørge for at sikkerheden er i top og at i får en oplevelse for livet.

Transport
Logo

Schou Helicopters

Logistikvej 25 B
5250 Odense SV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

1 - 6 pers.

Send en besked til Schou Helicopters.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze