De hyggeligste festlokaler finder du på Borre Knob

Like

Du finder de hyggeligste festlokaler på Borre Knob – med kort afstand til Horsens, Hedensted og Vejle. Når du skal leje lokaler til fødselsdag, konfirmation eller bryllupsfest ved vandet, er Borre Knob det oplagte valg.

På Borre Knob hjælper vi dig med mad og servering, når du lejer vores hjemlige lokaler til fest. Udenfor vores selskabslokaler tæt på Horsens har I halvøens 21 hektar fredelige, grønne omgivelser til rådighed til hele familien, vennekredsen eller kollegerne.

Uanset om du skal fejre konfirmation, barnedåb, bryllup, firmafest eller fødselsdag, finder du den perfekte kombination af karakterfulde festlokaler og smukke omgivelser hos os. Vi har mange års erfaring med at dække op, servere ved og lægge lokaler til alle slags markeringer af livets store begivenheder. Du er meget velkommen til at besøge os til en rundvisning og en snak om, hvordan vi sammensætter dit arrangement, så både du og dine gæster altid vil huske festen.

Vores køkken er fyldt med gode råvarer, og vores personale har endnu bedre idéer til, hvordan vi sammensætter menuen til lige præcis din særlige dag. Når I lejer lokaler til fest hos os, har I også mulighed for at booke værelser til alle de gæster, der har lyst til at nyde hele festen og en dejlig morgenmad dagen derpå.

På Borre Knob tilbyder vi festlokaler til leje tæt på Horsens, Vejle og Hedensted. Dit selskab kan være på op til 90 personer. Er I flere, bringer vi gerne vores populære forplejning og imødekommende betjening ud til en anden lokation. 

Vores private strand og skov på Borre Knob er også til rådighed for jer, når I lejer lokaler til fest hos os. I er altid meget velkomne til at besøge halvøen og gå en tur i vores skønne omgivelser. Mange naturelskere besøger os – især i løbet af sommeren – for at nyde en løbetur, svømmetur eller kombinere de to.

Om udbyderen

Nogle gange skal rammerne ændres, for at forandringerne kan ske. På Borre Knob finder I en hyggelig, nærmest hjemlig atmosfære, som får hele holdet ned i gear. I vores fleksible lokaler får I ro til at tage de store beslutninger eller fejre deres succesfulde eksekvering.

Vores professionelle og smilende personale står altid klar til at tilpasse konferencecenterets elegante rammer til jeres behov. Får jeres selskab behov for det, er der også mulighed for at dele sig op i aftenens løb til hygge foran pejsen eller festligt dartspil i vores kælder med egen bar.

Lokaler
Logo

Schur Conference Center

Søborgvej 20
7130 Juelsminde

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Schur Conference Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze