Unik lokation til jeres næste firmaarangement

Like

Lad de historiske og idylliske rammer på Sebber Kloster i Nordjylland danne en unik ramme for jeres næste firmaarrangement. Hold møde, kursus, konference, seminar, julefrokost eller teambuilding på herregården og få en storslået oplevelse i uforstyrrede omgivelser midt i smuk natur.

Sebber Kloster rummer flotte og hyggelige lokaler til såvel faglige som sociale aktiviteter, og I har naturligvis adgang til herregårdens naturskønne områder.

Her er masser af sjæl og charme samt plads til at skabe oplevelser, der inspirerer og begejstrer.

Vi tilbyder mødepakker eller et skræddersyet program.

 

 

 

Om udbyderen

Unik lokation til jeres næste firmaarrangement

Sebber Kloster er en idyllisk herregård, som ligger smukt ud til Limfjorden, omgivet af storslået natur - kun en halv times kørsel fra Aalborg. Med mark, skov og vand lige uden for døren byder stedet på en fredfyldt beliggenhed samt uforstyrrede omgivelser, hvor der er rig mulighed for at finde plads til ro, fordybelse og hyggelige stunder.

Sebber Kloster er en ideel ramme om såvel mindre som større firmaarrangementer (op til 150 personer). Her kan jeres møde, kursus eller konference afvikles i en rolig atmosfære, hvor I har hele stedet for jer selv. Vi tilbyder hyggelige og unikke lokaler samt mulighed for fuld forplejning og overnatning for op til 42 gæster. Sebber Kloster har netop udvidet med nye lækre faciliteter, bl.a. konferencelokale med moderne AV-udstyr.

Jeres arrangement kan efter ønske kombineres med forskellige former for sociale aktiviteter og teambuilding sammen med en af vores samarbejdspartnere, som står klar til at give jer oplevelser ud over det sædvanlige. Der er ligeledes enestående muligheder for at inddrage naturen som en del af oplevelsen, og på klostrets jorde ligger en af Danmarks smukkeste golfbaner, hvorfor det vil være oplagt at dyste mod kollegerne i naturskønne omgivelser på Sebber Kloster Golfbane.

På Sebber Kloster er mulighederne mange. Lej hovedbygningen i ægte herregårdsstil med direkte adgang til stor terrasse, park og betagende udsigt. Brug stalden, der er nænsomt restaureret i en rå og autentisk stil, til møde i konferencelokalet og efterfølgende afslapning i slyngelstuen med bl.a. bar, billard og tv. Få al den plads I har brug for i den nyrenoverede lade med uendelige anvendelsesmuligheder - lad eksempelvis laden danne rammen for firmaets julefrokost.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaarrangement - eller find mere inspiration og priseksempler på sebberkloster.dk

 

"Vi sætter stor pris på de unikke og inspirerende rammer på Sebber Kloster.
Her finder vi optimal ro til at gøre tanker om vores strategier og målsætninger.
De dejlige omgivelser og den smukke natur er samtidig den perfekte
ramme for aktiviteter, der kan ryste vores team sammen".

Directors Team,
Grundfos Information Services

 

 

 

Lokaler

Sebber Kloster

St. Ajstrupvej 25
Sebbersund
9240 Nibe

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland
Østjylland

525 - 0

5 - 150 pers.

Send en besked til Sebber Kloster.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze