Segway Tours - Helsingør

Like

God vejledning & Tryghed

Alle vores ture starter ud med en grundig instruktion, hvorefter vores uddannede guide hjælper dig op på Segwayen i dit eget tempo.

Selvsamme guide vil køre turen med dig, for at sikre, at du opnår den bedst mulige oplevelse, samt for at sikre, at du hurtigt kan få hjælp og svar på dine spørgsmål.

Intimitet

Vi tager som udgangspunkt maks 8 med ud på tur af gangen. Dette for at sikre en intim kommunikation hvor mikrofoner og lignede elektronisk udstyr ikke behøves, da vi mener, at vores fortællinger er bedst, hvis de fortælles direkte fra guide til ‘oplever’.

Old school? – Muligvis.

Omgivelserne

Vores rammer er fantastiske og unikke!

Unesco slottet Kronborg kan ses fra Segway hallen selv. Helsingør by byder på mange sjove historier, vores nærliggende strand giver mulighed for off road kørsel i bla. sand og skov… Dette er blot noget af det som vi er stolte af at kunne tilbyde hos Segs.

Høj sikkerhed

Hos Segs benytter vi kun ægte Segways på vores ture. Af en simpel årsag; det er det bedst testede og mest driftsikre køretøj. Herudover er det et krav for alle, at bruge cykelhjelm når man køre hos os. Vi har selvfølgelig et bred udvalg af hjelme som passer alle aldre og hovedstørrelser.

Åbent 24/7

Vi roses for at være meget fleksible. Vi siger gerne, at vi har åbent 24/7, da du gerne må efterspørge en tid ud over de der kan ses i vores booking system. I de fleste tilfælde finder vi en løsning der passer optimalt for begge parter, om vi så taler en tur for to eller et virksomhedsarrangement.

Om udbyderen

Segs Segway Tours blev startet i april 2014 af Uffe og Itay, der begge er født og opvokset i Helsingør. De lokale helsingørdrenge mente, at byen havde meget mere at byde på, end hvad der kunne ses med det blotte øje, når man slentrede i gennem den. Folk burde få muligheden for at se byen fra en anden vinkel – de burde se den fra en Segway!

Derfor tilbyder Segs Segway Tours i dag forskellige guidede tours ved Kronborg, i Helsingør og ude i naturen. Vores guider er altid veloplagte, venlige og de brænder for det, de laver.

Helsingør er en by med hundredevis af år på bagen. Det gamle kongeslot Kronborg er næsten ligeså gammelt. Det betyder, at både by og slot gemmer på utallige historier, der kun venter på at blive fortalt. Vi har gjort os umage med at finde frem til de skjulte og skæve historier, som kun få kender til, så vores gæster får én på opleveren, når de besøger os.

Trods firmaets korte levetid har Segs Segway Tours allerede opnået et udmærkelsescertifikat på TripAdvisor, som vi er meget stolte af. Vi arbejder dag og nat på at gøre Segs Segway Tours endnu bedre, så vores gæster kommer hjem med en god oplevelse hver gang.

Aktiviteter
Logo

Segs Segway Tours

Ny Kronborgvej 6
3000 Helsingør

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Segs Segway Tours.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze