Unikke mødeoplevelsee på havet

Like

Sæt dit næste møde i scene på sejlskibet M/S Zar, Danmarks største, privatejede tremastede skonnert. Få en unik mødeoplevelse på havet, når vi sejler ud på Øresund med view til Kronborg og videre langs de danske kyster, kombineret med eksklusiv on board dining og service. Lad havet og den åbne himmel give plads til kreativitet og godt samvær med både kunder og kolleger. Zar er en ener på havet og den perfekte ramme for jeres næste direktionsmøde, firmaudflugt eller reception.

Hold jeres næste møde i unikke, historiske rammer på sejlskibet Zar. Lad havet, vinden og den åbne himmel være inspiration for et godt forretnings- eller kundemøde med plads til frit at lufte kreative tanker og visioner, i mere end én forstand. At mødes på havet og sejle sammen ud på Øresund med Kronborg som kulisse, kombineret med eksklusiv dining og god service ombord, er den perfekte mulighed for et vellykket møde.

Uanset om det er strategi, ledelse eller kommunikation, der skal i fokus, er der tid og ro til fordybelse, imens skibet driver afsted for vindens kraft alene. Her kan nye tanker få frit spil, og visioner kan omdannes til handlingsplaner. M/S Zar er en ener på havet, og den perfekte ramme for jeres næste direktionsmøde.

Eksklusiv Dining

Få en smagsoplevelse ombord på Zar. Vi sørger for smagfuld catering, lige fra eksklusive gourmet menuer, til buffet eller let frokost – alt sammen menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret i samarbejde med vores catering partnere Cortsen Dining og Mundwerk. Vi tilpasser menuer, servering og sejlads efter jeres behov og ønsker. Se mere her.

Deltag aktivt

At føre et sejlskib er en opgave, der udfordrer den enkelte på både samarbejdsevne, kommunikation og ledelseskompetence. I kan frit vælge at deltage aktivt i sejladsen som gruppe, eller I kan læne jer tilbage og bare at nyde turen, og lade besætningen sejle skibet, og vores chefkok tilberede frokosten til jer. Mulighederne er mange. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte et program for dagen.

Om udbyderen

Topsejlskonnerten M/S ZAR er Danmarks største, privatejede tremastede skonnert

Skibet ejes af Henrik Frederiksen og er en del af HFH Gruppen. Skibet er til daglig tilknyttet Havreholm Slot i Nordsjælland og beliggende i Helsingør Havn, hvor det kan bookes til eksklusive møder, kundearrangementer og firmaevents på havet, samt til private selskaber.

Havreholm Slot blev købt af Henrik Frederiksen i 2018 og er for nuværende under ombygning. Det vil, når slottet står færdigt i løbet af 2019, fremtræde som et intimt og eksklusivt luksushotel i historiske rammer, hvor skibet Zar vil fungere under Havreholm, som det eksterne møde- eller festlokale på havet. Vores gæster vi have mulighed for at sejle ud med Zar, og kombinere med møde eller fest på Havreholm.

Højeste klassificering
Skibet var fra 1996-2010 ejet af Carlsberg under navnet Madonna. Den nuværende ejer Henrik Frederiksen købte skibet i 2010 har ladet skibet gennemgå en total renovering, så skibet i dag har den højeste klassificering.

M/S ZAR er bygget på det traditionsrige skibsværft Ring Andersen i Svendborg i 1942. Skibet er sikkerhedsgodkendt til sejlads med 46 passagerer, og synes årligt af Søfartsstyrelsen, så det altid opfylder de sikkerhedsmæssige krav for sejlads.

Lokaler
Logo

Skibet Zar

Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

0 - 46 pers.

Send en besked til Skibet Zar.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze