Lej et hotel til din fest

Like

På Skjalm Hvide Hotel byder vi vores gæster velkommen i smukke og moderne omgivelser der danner en idéel ramme om livets store begivenheder. Vi tilbyder festerarrangementer med overnatning og alle arrangementer kan naturligvis skræddersyes efter jeres ønsker.
 
Vi har stor erfaring med at afholde fester og sætter en ære I, at vores gæster får den bedste rådgivning og hjælp til at skabe den fest, de drømmer om.    
Hotellet har netop gennemgået en omfattende renovering. Vores 54 værelser, festlokaler og opholdsrealer fremstår smagfulde, hyggelige og indbyder til aftener i godt selskab.
 
Vi er et lille hotel med stor personlighed og vi ser det som vores fornemste opgave, at vores gæster går glade herfra med dejlige minder fra en skøn aften. Holder man sin fest hos os, kan man sætte sig til bords vel vidende, at der er tænkt på alle detaljer.

Om udbyderen

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en 

Jarlen, Skjalm Hvide, der har givet hotellet sit navn, var stamfader til en af middelalderens mægtigste stormandsslægter i Danmark. Han døde omkring år 1113. Skjalm Hvides stjerne stod højt hos kongemagten, idet han altid formåede at holde styr på de besiddelser kongen havde betroet ham.

Familien Willadsen købte hotellet i 1981. Dengang hed det Jørlunde Motel og havde 21 værelser. Kurt Willadsen omdøbte motellet til Skjalm Hvide Hotel og siden er der sket meget. Hotellet er blevet udbygget med en restaurant, fest- og konferencelokaler, flere værelser etc. I 1994 blev Slottet købt og blev en del af Skjalm Hvide Hotel.

Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. 

Hotellet er i dag drevet af 2. generation - Mette & Bo Willadsen.

Lokaler
Logo

Skjalm Hvide Hotel

Bygaden 1, Jørlunde
3550 Slangerup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Skjalm Hvide Hotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze