Skjalm Hvide Hotel
Like

Konference i naturskønne Nordsjælland

Skjalm Hvide Hotel er centralt beliggende i det naturskønne Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København. Der er offentlig transport lige til døren og vi har gratis parkering – også til busser.
 
Vi tilbyder 4-stjernede konference faciliteter, moderne og hyggelige lokaler samt nyrenoverede værelser. Vi har en stor have og grønne omgivelser. To af kursusafdelingerne er med direkte udgang til terrasser og haven, hvilket giver god mulighed for at rykke arrangementet udenfor. Haven kan frit benyttes til spil og teambuilding aktiviteter.
 
Kontakt os skræddersyet tilbud eller for en snak om, hvordan jeres næste konference kan sammensættes.

Om udbyderen

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en 

Jarlen, Skjalm Hvide, der har givet hotellet sit navn, var stamfader til en af middelalderens mægtigste stormandsslægter i Danmark. Han døde omkring år 1113. Skjalm Hvides stjerne stod højt hos kongemagten, idet han altid formåede at holde styr på de besiddelser kongen havde betroet ham.

Familien Willadsen købte hotellet i 1981. Dengang hed det Jørlunde Motel og havde 21 værelser. Kurt Willadsen omdøbte motellet til Skjalm Hvide Hotel og siden er der sket meget. Hotellet er blevet udbygget med en restaurant, fest- og konferencelokaler, flere værelser etc. I 1994 blev Slottet købt og blev en del af Skjalm Hvide Hotel.

Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. 

Hotellet er i dag drevet af 2. generation - Mette & Bo Willadsen.

Lokaler - Slot, selskabslokaler, festlokaler, bryllupslokaler
Logo

Skjalm Hvide Hotel

Bygaden 1, Jørlunde
3550 Slangerup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Skjalm Hvide Hotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze