Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Like

En weekend på Skjoldenæsholm

Glæd din partner, veninde, mor, far eller barn med et fantastisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i de bedste omgivelser.

Check ind på et af vores dejlige værelser, hvor badekåbe og tøfler står klar, så kan vi sørger for mousserende vin, frugt og hjemmeristede nødder. Gå en frisk tur i parken eller nyd skovens dybe stille ro, så står vi gerne klar til serverer kaffe/the og frisk hjemmebag, hvis i ønsker det. Til aften vil kokken forkæle jer med en udsøgt 3-retters middag i vores historiske hus. Hvis bare væggende kunne tale, så man kunne høre de mange historier om det bedre borgerskab og de adelige...

Book et weekendophold allerede i dag!

Om udbyderen

Den smukke Herregård Skjoldenæsholm er beliggende midt på Sjælland i naturskønne omgivelser og er indbegrebet af et dansk herregårdshotel, kun 50 minutters kørsel fra København og tæt på handelsbyerne Roskilde og Ringsted.

Herregården fremstår i dag som en særdeles velbevaret herregård, hvor svundne tiders stemning og nutidig komfort forenes med faciliteter til møder og konferencer.

Lokaler
Logo

Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter

Skjoldenæsvej 106
4174 Jystrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sjælland

Send en besked til Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze