Kurhotel Skodsborg
Like

Sæt hverdagen på pause og gør særligt for dig selv

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

På udkig efter en afslappende spabehandling? Hvorfor ikke forlænge oplevelsen af tilbagelænet luksus med en Spa Day?

Du får adgang til vores lyse, indbydende Spa, hvor du kan mærke effekten af 16 forskellige kølende og varme badeoplevelser, slappe af i loungen og nyde te, frugt og vand og måske dyppe dig i havet eller de udendørs bassiner.

Mandag til torsdag

Hvis du køber en 50 min behandling eller en længere behandling, kan du opgradere sin behandling med adgang til spaen for kr. 300,-

Chill Torsdag

Hvis du køber 2 eller flere 50 min. behandlinger er der fri adgang til Spaen.
Dette kan være til en eller flere personer.

Fredag, Lørdag og Søndag

Ønsker du at opgradere sin spa behandling med Spa adgang om fredag, lørdag eller søndag er det fuld pris kr. 800,-

Om udbyderen

Mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund troner Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor, og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet – uanset om du er her i et par timer eller bor hos os i længere tid.

Når du booker direkte på vores website, har du fri adgang til vores prisvindende Spa & Fitness, tegnet af Henning Larsen Architects. Få pulsen helt op på et af vores mere end 120 træningshold og sænk den igen i vores lyse spa med 16 forskellige badeoplevelser. Bagefter tilbyder vores specialister en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre.

Et godt måltid er mere end næring – det er en oplevelse. Og vi har tre forskellige restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Desuden planlægger vi også møder, konferencer og teambuilding i særklasse, ligesom vi elsker at lægge hus til livets store fester – altid præget af det, der er Kurhotel Skodsborgs dna: Den luksuriøse enkelhed.

Logo

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland

Send en besked til Kurhotel Skodsborg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze